Look of the day – Vogue tee

Ladiessss, ik heb even een tip voor jullie. Koop de Vogue! Bij de Vogue van Juni zit een gratis t-shirt met de opdruk ‘Vogue’. Hij is voor mij aardig oversized, dus ik combineer hem anders dan grotere meiden. Maar het is zeker een erg leuk shirt.


Het witte, simpele shirt is perfect om deze zomer op een rokje, short of jeans te dragen. Ik heb hem gecombineerd met een korte, zwarte high waist rok en heb het shirt er aan de voorkant ingedaan. De rest liet ik er buiten hangen. Eerst had ik hem er helemaal in en dan losjes eruit getrokken, daarom zie je dat op de foto’s. Mijn look maakte ik af met armcandy en een statement ketting.


Hier heb ik een elastiek om het shirt gedaan, ook een optie.

En dit was mijn armcandy van mijn linkerarm.

Je kunt veel kanten op met dit shirt, al gebruik je hem als slaapshirt!

Deze Vogue ligt al in de winkel en kost €5,95.

Reacties (12)

 1. Nadiaa

  Ik lees ook nooit Vogue, maar heb hem voor dit shirt gekocht haha.

 2. Keytothefuture

  Lijkt me best gaaf! Misschien dat ik de Vogue ook maar eens koop dan! Ik lees dat tijdschrift normaal nooit maar voor de vakantie is het misschien wel nice!

 3. Jhemyla -beautyenfashion

  Ik heb dat shirt ook, hij zit super lekker.

 4. kissandmakeupsbeautyblog

  Leuke look :-) Ook leuk dat je armbandjes bij je horloge draagt.

 5. Jennifer

  Wat een leuke outfit!

  Liefs, Jennifer

 6. robin

  je ziet er leuk uit! xxx

 7. Mandy

  owww die ga ik zeker even halen! heel nice!
  xoxo
  My Blog, Blonde but not least

 8. Sara

  ziet er erg leuk uit. Zomerse foto!

 9. laura

  ziet er leuk uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge