Looks grab your attention…but it’s personality that keeps you holding on.

Ik gebruik elke dag make-up en ik ga eigenlijk de deur niet uit zonder make-up. (rondje met de hond in de avond uitgezonderd)
Niet omdat ik mezelf zonder lelijk vind ofzo hoor, maar omdat ik mezelf mét mooier vind haha.
Het leek mij leuk om te laten zien wat ik op een normale dag allemaal gebruik, en wat er in altijd in mijn make-up tasje zit.Dit is alles, en toen ik deze foto maakte dacht ik, ‘Hmmm dat is eigenlijk best veel.’

Ik begin altijd met een creme voordat ik foundation en alles opbreng, anders heb ik last van kleine velletjes naast mijn neusvleugels en op de neusrug tussen mijn ogen.
Deze heb ik ook al behandeld met mijn post over mijn gezichtreiniging.

Daarna gebruik ik foundation, op dit moment gebruik ik er 1 van Hema waar ik niet echt tevreden over ben, ik vind dat het na een paar uurtjes erg droog eruit gaat zien. Niet echt mooi. Ik ben dus nog opzoek naar een andere goeie foundation. Ik gebruik hier een rond sponsje voor, want ik vind met mijn vingers echt een geknoei.


Soms poeder ik het af met een losse minerale poeder, ook van Hema, maar dit doe ik niet altijd. Als ik het wel doe, dan maak ik ronde bewegingen met mijn kwast zodat het mooi vermengd en er geen streeperig effect achterblijft.
Ik gebruik wel altijd de minerale blush van Catrice, deze is heel natuurlijk. En op mijn ogen doe ik de ‘baked eyeshadow’ van DA, deze is een beetje bruin/goud van kleur en is dus ook erg natuurlijk, en net even leuker dan niks.


Natuurlijk gebruik ik ook mascara, ik neem altijd dezelfde eigenlijk, zwart, waterproof van Max Factor. Ik gebruik deze al jaren, ben tevreden over kleur, borsteltje, verpakking en het is écht waterproof, na een douche heb ik nog steeds goeie mascarawimpers.

Ik heb hele blonde wenkbrauwen, dat ziet er een beetje kaal uit dus ik teken ze altijd met een bruin potlood van Essence, ik zorg altijd dat de punt scherp is voor het mooiste effect. Soms zet ik ook een eyeliner op mijn onderste waterlijn, maar dat doe ik de ene dag wel en de andere dag weer niet. De eyeliner is van Hema en zou ook waterproof moeten zijn, maar dat is hij niet zo goed.

Verder heb ik ook nog make-up tools in mijn tasje zitten zoals een pincet om mijn wenkbrauwen bij te werken, een kwast voor mijn poeder en blusher en natuurlijk wattenstaafjes voor mascara stipjes.

Wat gebruiken jullie allemaal voor een normale dagelijkse make-up?

Reacties (2)

  1. Catwalk Criminal

    Meestal gebruik ik alleen mascara en oogpotlood. Soms nog een beetje poeder, maar meer ook niet. Ik ben nooit zo met make-up bezig ♥

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge