Pers event Loreal xSunkissed

Report – L’Oréal event

Persevents heb ik altijd enorm leuk gevonden. De nieuwste informatie, bijkletsen met andere collega bloggers, mooie locaties, what’s not to love? Ik mocht laatst namens Nadia naar het L’Oréal event, superleuk natuurlijk want L’Oréal vind ik een geweldig merk. Maar niet alleen nieuwtjes van L’Oréal zouden we te horen krijgen, ook van Essie, Olaz en Maybelline. En.. een geheel nieuw merk, maar daar zit nog een embargo op tot 1 september, dus nog héél even geduld! Vandaag neem ik je mee naar Amsterdam, naar deze prachtige locatie waar we voorzien werden van de nieuwste nieuwtjes. Lees je mee?


Bij binnenkomst stonden er hoge tafels met daarop de nieuwste producten uitgestald. Alles was enorm leuk gepresenteerd zoals je ziet!

Ook stonden er mini iPads waarop de app Makeup Genius draaide. Er waren ‘voorgemaakte’ looks zodat je alleen nog je hoofd voor de camera hoefde te houden, en dan werd de look meteen toegepast op je gezicht. Ken je deze app nog niet? Snel downloaden!

De nieuwe Color Riche lipstick kleuren, mooi!

Nieuwe L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis nagellakken.

Gezonde en heerlijke smoothies!

Een product waar ik veel goede verhalen over hoor is deze Garnier Micellair Reinigingswater.

Nieuwe Essie kleuren, zóóó zomers!

Ook deze Essie kleuren zijn nieuw deze zomer.

Maybelline nagelverzorgingsproducten.

L’Oréal Sublime Bronze zelfbruinende frisse gel, ziet er goed uit!

Garnier Ambre Solaire UV Sport lijn.

Vervolgens kregen we in een aparte zaal een presentatie van een nieuw merk. Helaas zit er een embargo op tot 1 september, maar ik kan je vertellen: het is het wachten waard! Ik heb er al twee producten van mogen testen en ben er zéér tevreden over.

In een andere, prachtige zaal, kregen we presentaties van Maybelline, Essie (waar je ook je nagels kon laten lakken in de nieuwste kleuren), en L’Oréal. Hierboven zie je de Extraodinary Oil producten.

De Revitalift producten, speciaal voor vrouwen boven de 40 jaar. Het zorgt voor verminderde rimpels, verstevigde huid, en strakkere gezichtscontouren. Een vrij populaire lijn van L’Oréal!

Dit product kende ik nog niet, maar wat was hij héérlijk! Een bodylotion verrijkt met olie, maar voelde totaal niet vettig aan; juist heel voedend en zacht.

We willen er nog niet aan denken, maar dit zijn de winter kleuren van Essie dit jaar! Feestelijk en chique, dat hebben ze goed uitgekozen vind ik.

Nog wat van de zomerkleurtjes van Essie.

Ben je geen blonde, maar ook geen brunette? Dan ben je een bronde! En dan heeft L’Oréal speciaal voor jou dé matchende haarverfkleur.
Het was een zeer mooi en informatief persevent, en ik ben dan ook heel dankbaar dat ik namens Nadia mocht gaan. Ook wil ik MrsBleeker bedanken voor het gezellige samen reizen, en natuurlijk wil ik ook L’Oréal bedanken voor alles! Na afloop kregen we een mooie goodiebag mee, waarvan zowel Nadia als ik producten uit zullen reviewen.

Liefs, Evelien.

Nadia; Zoals jullie lezen krijgen jullie nog verschillende reviews te lezen, dus stay tuned voor deze prachtige producten!

Reacties (2)

  1. Manon

    Ziet eruit als een leuk event. Mooie fotos!
    Manon recently posted…L’oreal Color Riche Nagellak; Milk shake in LA & Riviera Lavender

  2. Mariëlle

    Wat een leuke foto’s allemaal, het ziet er leuk uit! :)
    Mariëlle recently posted…Review Joomo face wash

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge