L'Oreal Nude palette xSunkissed

L’Oreal LA Nude Palette, een musthave?

Op het persevent van L’Oréal, waar ik eerder al over schreef, konden we kennismaken met dit palette van L’Oréal, wat tot voor kort alleen maar in het buitenland te koop was. Tot iedereen’s geluk bleek hij ook in de goodiebag te zitten, dus bleef het niet alleen bij foto’s maken en kwijlen, ook konden we er nu zelf mee aan de slag! Vandaag laat ik je dan ook de prachtige kleuren uit de palette zien. Kijk maar mee!

Het palette dat ik heb, is de Beige versie. Hij is er ook in een Rose versie, met koelere, roze tinten erin. Beige bevat wat warme tinten, maar ook wat koele tinten zitten erin. De afwisseling tussen matte en shimmers is in dit palette goed aanwezig. Links beginnend met een mooie, lichte highlighter, eindigend rechts met een matte, roetzwarte oogschaduw. Daartussenin allerlei beige en bruine kleurtjes – koel, warm, matte, shimmers – alles wat je nodig hebt voor dé perfecte nude look.

Het doosje is vrij simpel, niet teveel poespas. Gewoon glanzend zwart, met gouden opdruk. Een grote spiegel binnenin, die zorgt voor extra punten bij me! Ook zit er een lange, dubbelzijdige applicator in, met aan de ene kant een sponsje, aan de andere kant een kwastje. En dan natuurlijk nog tien oogschaduws!


In daglicht

In zonlicht
De bovenstaande swatches zijn gemaakt op de droge huid, zonder primer, met één veeg. Ik moet zeggen dat de pigmentatie vrij aardig is! Zelfs de matte kleuren (die er vaak om bekend staan minder kleur af te geven) zien er erg goed uit op de huid. De zwarte had van mij iets gepigmenteerder (is dat een woord? Bij deze dan!) gemogen, die valt zonder primer wat donkergrijs uit. Verder zijn de shimmer kleurtjes erg mooi gepigmenteerd en zacht van structuur, de matte voelen wat stroever aan, maar hebben alsnog een prima pigmentatie.

Conclusie: een zeer mooi, veelzijdig palette. Van highlighter tot zwart, alles zit erin om een prachtige nude look te maken. Of je nu gaat voor everyday subtiel, of heavy smokey eye, alles kan! De applicator erin werkt prettig, en de spiegel vind ik ook handig. Het is wel al het zoveelste nude palette op de markt, maar vanwege de goede variatie kleuren en finishes in dit palette, moet je hem absoluut een kans geven!

L’Oréal LA Palette Nude kost €19,99.
Omdat ik in Spanje niet alle producten kan reviewen is deze review gedaan door Evelien. Dankjewel voor deze review Evelien!

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (3)

 1. Mariëlle

  Ik vind de kleuren in het palette wel erg mooi en de pigmentatie is ook goed! Toch denk ik niet dat ik hem koop, ik denk dat er goedkopere en goede versies zijn!
  Mariëlle recently posted…Personal: summertime = zomerrooster

 2. Curldelàcurl

  Het palette ziet er erg mooi uit!

 3. Cynthiiaa

  Oef, de pigmentatie is zeker on point! Ik wist niet eens dat L’Oreal een palette had uitgebracht en meteen zo’n eyecatcher! Goddamn, that looks damn good gurl. Het lijkt wel op een Naked Palette van UD. De zwart geeft ook een redelijke dekking, dat zijn van die killer kleuren net zoals de matte inderdaad! Ik ga even je artikel lezen over het persevent, ben nu nieuwsgierig geworden. ^^

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge