xSunkissed review loreal Revitalift

L’Oreal Revitalift tegen de rimpels?

Door Evelien – Ik ben zojuist 28 geworden, dus dat betekent: rimpels! Nee hoor, gelukkig kreeg ik andere cadeaus voor mijn 28e verjaardag. Maar feit is wel dat je na de 25e eigenlijk al moet smeren met anti-age producten. Na je 25e wordt je huid minder elastisch en komt het proces van rimpels al op gang. Onder het mom “voorkomen is beter dan genezen” wilde ik natuurlijk maar al te graag deze vernieuwde Revitalift dagcrème uitproberen voor Nadia! Eens kijken wie de strijd wint. Mijn beginnende, opkomende babyrimpeltjes of Revitalift? Lees verder om erachter te komen!

Revitalift dagcrème van L’Oréal is onlangs vernieuwd. Hij bevat een nieuwe formule, met pro-retinol A en fibrelastyl. Pro-retinol A is een zeer effectief anti-aging ingrediënt wat rimpels grondig aanpakt bij de kern, fibrelastyl is een verstevigend complex dat de veerkracht van de huid helpt verbeteren. Stiekem aanbevolen voor vrouwen van 40+, maar het kan zeer zeker geen kwaad om ook onder je 40e al te smeren met anti-aging producten. De dagcrème belooft direct een gehydrateerde en veerkrachtige huid. Na één week zou de huid al met 11% verstevigd zijn, na vier weken zijn diverse soorten rimpels al stukken minder zichtbaar, zoals:
– fronsrimpels -26%
– kraaienpootjes -14%
– nasolabiale ploo -14%
– mond rimpels -15%

De verpakking van de dagcrème is niet heel spectaculair: een wit, vrij zwaar potje met rode deksel van 50ml. Lekker simpel en basic. Toch geeft het zware potje wel een gevoel van luxe. Ook het afsluitende dekseltje onder de normale deksel is een pluspunt, want deze zorgt ervoor dat de dagcrème nog langer behouden wordt. Verder vind ik dagcrèmes in een potje wel wat onhandig, zeker met lange nagels. Tip hiervoor: gebruik een spateltje! Zo komen er ook geen bacteriën in de dagcrème, die je uiteindelijk weer op je gezicht smeert. Het mooiste had geweest als L’Oréal zelf een spateltje bij de dagcrème had gedaan, maar gelukkig zijn ze ook los te kopen.

De substantie ruikt lichtzoet, is wit, en voelt stevig, romig en smeuïg aan. Een heerlijke dagcrème qua substantie, ik houd er niet van als dagcrèmes erg dun of vloeibaar zijn. Vooral nu het najaar nadert kan mijn huid wel een hydratatie-boost gebruiken, en ik heb het idee deze toch eerder te krijgen van een romige dagcrème. De dagcrème trekt aardig snel in en ik hoef niet al te lang te wachten met het aanbrengen van m’n make-up. Ook voelt de crème niet vettig aan op mijn huid.

Ik heb de dagcrème nu vier weken gebruikt, en het voornaamste wat ik heb gemerkt aan mijn huid, is wat deze is ‘voller’ en gladder uitziet. Alsof ik heel licht fillers heb gebruikt, haha. Het lijkt alsof fijne rimpeltjes wat minder zichtbaar zijn, en m’n huid voelt gladder en zachter aan. Ik ben altijd heel sceptisch met dit soort dagcrèmes met wilde beloftes, maar deze lijkt toch wel echt te doen wat hij belooft! Ik ben heel blij dat ik, ondanks ik eigenlijk 12 jaar ‘te vroeg’ ben volgens L’Oréal, deze dagcrème heb mogen testen voor Nadia.

De prijs van L’Oréal Revitalift hydraterende dagcrème varieert online heel erg, maar je kunt de crème al scoren voor 13,99.

Liefs,
Evelien van Oh Fashion

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Manon

    IK heb hier weleens mee in de handen gestaan. Klinkt best goed, al heb ik nog geen rimpels, maar ik wordt wel ouder haha
    Manon recently posted…Max & More Nagellak in de kleuren Rustic Green, Skinny Nude & Taupe

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge