Header Lush lente xSunkissed

Lush Lente!

Dit jaar komen er naast de terugkerende klassiekers ook weer heerlijke nieuwe producten bij Lush. Vandaag laat ik jullie een aantal lente producten zien, met een vleugje Pasen.

Cadeaus die uit hun voegen barsten van calorieën en onnodig verpakkingsmateriaal? No way! Verras je vrienden en familie dit jaar liever met een leuke selectie van Lush lenteproducten – veel leuker voor het milieu en voor je lijf! Ze maken ons weer blij met de bruisendste bath ballistics, bubble bars en zepen die vrij zijn van conserveermiddelen en verpakkingsmateriaal. En natuurlijk niet op dieren getest, want onze vrienden van Lush gebruiken fluffy konijntjes liever als muze dan dat ze er op testen!

Rose Lush Lente

Rose bubble bar (€ 4,95 – vegan)
Deze prachtige bubble bar transformeert jouw bad in een rozenveld vol bubbels. De rozenbottelolie en cacaoboter verzachten je huid terwijl de rozen en citroen een heerlijke geur verspreiden. Een zoete oppepper!

De rozen zijn afkomstig uit Senir, Turkije, waar ze met de hand worden geplukt door de lokale bevolking. Van iedere kilo Roos Absolue die Lush koopt gaat 25 euro naar een onderwijsproject voor jonge kinderen. Win-win dus om deze bubble bar te kopen!

Hello Sweetie Lush lente

Hello Sweetie (€ 14,95 – vegan)
Weg met die doos met bonbons – kom maar op met deze verantwoorde snoeperijen! Een mooie mix van zoete en fruitige geuren om jezelf of ander blij mee te maken. Ziet er toch wel echt ‘sweetie’ uit, give it to me!♥

Inhoud: Rock Star zeep, Sweetie Pie shower jelly

flowers from amsterdam Lush

Tulip from Amsterdam (€ 8,95 – vegan) 
Even onder een stromende kraan houden om je te laten verrassen door wat er gebeurt. Bubbels, bubbels, bubbels! In deze heerlijke bubble bar wands vind je de lekkerste geuren en ingrediënten. Het goede nieuws is dat ze veel vaker zijn te gebruiken dan één keer. Bovendien zorgen ze voor ontelbare bubbels en een gelukkige huid.
Deze herbruikbare bubble bar is goed voor zeker 6 schuimbaden!

De tulp is een van Nederlands meest bekende symbolen en niet voor niets. Deze leukerd brengt je het ultieme lentegevoel! Misschien krijg je er zelfs wel wat lentekriebels van; dat komt dan waarschijnlijk door de vleug Sex Bomb dat je ruikt bij deze fijne bubble bar wand.

Mum's goodies Lush

Mum’s Goodies (€ 22,95 – vegan)
De producten in dit cadeau zijn stuk voor stuk complimenten voor de ontvanger: want wie wil er nu geen Rock Star zijn, een heleboel bloemen krijgen en beloond worden met goud? Waar je deze heerlijke cadeaus in verpakt lijkt niet eens belangrijk omdat ze van zichzelf al zo lekker zijn. Maar toch, deze cone geeft het wel wat extra’s.

Inhoud: Rock Star zeep (stervorm), Secret Garden bath ballistic, Wonder Woohoo bubble bar.

De producten zijn al online en in de winkels verkrijgbaar. Zie jij iets wat je graag wilt hebben?

Reacties (4)

 1. Evelien

  Ik wil alles! Maar ja, what’s new.. ik wil altijd sowieso alles van Lush 😛
  Evelien recently posted…Mijn Lush wishlist

  1. Nadiaa

   Hahahaha, addicted to Lush jij!

 2. Nina

  Ik ben ook verslaafd aan Lush, vraag altijd voor mijn verjaardag enzo

 3. Eline

  Het ziet er allemaal zo lekker en vrolijk uit!
  Eline recently posted…My Happy List

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge