Lush valentijn collectie

Lush Valentijn

De 14e van februari komt er alweer aan, Valentijnsdag! Er zijn genoeg mensen die Valentijn afdoen als commerciële onzin, maar ik ben het type meisje die van rozen, kaartjes met lieve teksten en kaarsjes in hartjesvormen houdt. Dus ja, ik hou ook van alles rond Valentijn! Lush gelukkig ook, zij komen met een fijne lijn voor deze dag van de liefde.

De producten heb ik zelf niet gereviewd, dus ik kan niet mijn ervaring delen. Maar de producten van Lush zien er altijd zo mooi uit en ik heb er gewoon een zwak voor!

Neon Love Soap (€6,95 per 100g – vegan)
Neon love soap Lush Valentijn

Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In Neon Love vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Als je een stukje van het grote hart snijdt, verschijnen er allemaal kleine, witte hartjes. Romantischer wordt het niet. Oh ja, hadden we al gezegd dat samen douchen beter is voor het milieu?

Prince Charming Showergel (vegan) €7.95 – 100g / €15.95 – 250g / €26.95 – 500g
Prince charming Lush Valentijn
Ben jij op zoek naar een prins? Zoek niet langer en spring onder de douche met deze showergel vol Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. De geur is gemaakt met biologische sandelhoutolie, geranium en grapefruit. Daar val je toch spontaan van in katzwijm?

Tender is the Night Massage Bar €10,95 per stuk – vegan
Tender is the Night Massage Bar Lush Valentijn

Tender is the Night komt dit jaar terug met een nieuwe look! De inspiratie voor deze sexy Massage Bar komt van het liedje Tender van Blur en het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. Lush mixte sensuele jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie. Ook na Valentijn blijft Tender is the Night Massage Bar bij Lush verkrijgbaar.

Love Locket Ballistic €10,95 per stuk – vegan
Love Locket Ballistic Lush Valentijn
Ken je van die hartjes met een slotje die je om je nek draagt? Dit is de variant van Lush! Niet voor om je nek, maar lekker voor in bad. Het geheim achter het slot vind je als je de Ballistic op je badrand kapot slaat. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes.  Dat vind ik nou het leuke aan Lush, het is vaak nog een verrassing wat er in zit!

De collectie is nog groter, dus ren naar de winkel om deze lieve collectie te bekijken. Zelf wil ik Neon Love Soap en Love Locket Ballistic, welke zou jij wel willen hebben?

Afbeeldingen van Lush.

Mijn andere laatste Lush review kun je hier lezen.

Reacties (7)

 1. Evelien

  Ik wil ALLES! Vooral Prince Charming, die lijkt me zó lekker ruiken. En die Love Locket lijkt me ook geweldig met al die hartjes van binnen!
  Evelien recently posted…Action must haves: week 3

 2. Jhemyla

  Ik ben heel erg benieuwd naar de Prince Charming Showergel (vegan)
  Jhemyla recently posted…Victoria’s Secret such a flirt

 3. Michelle

  Ik vind de collectie er echt zo leuk uit zien he! Ik denk dat ik ze inderdaad ook niet zou gebruiken omdat ze er zo leuk uit zien haha 😉

  PS: mijn blog is verhuisd
  Michelle recently posted…choco cupcakes

 4. Ruth

  Hele mooie producten, en ik zou ze dan ook veel te lang bewaren voor ik ze gebruik, haha.
  Leuke blog heb je! X
  Ruth recently posted…Mini-shoplog – Trui en notitieboekje Hema

  1. Nadiaa

   Dankjewel! Altijd leuk om te horen haha.
   Nadiaa recently posted…Lush Valentijn

 5. Melike

  Ik vind die zeep echt zo geweldig, zou hem denk ik niet eens gebruiken. X

  1. Nadiaa

   Een stukje afsnijden en neerleggen voor de sier hahaha
   Nadiaa recently posted…Lush Valentijn

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge