Make-up inspiratie

Ik vind het altijd leuk om foto’s van make-up looks te bekijken, voor inspiratie, maar ook omdat ik het kunstig vind wat sommige mensen allemaal kunnen creĆ«ren.
En ik heb zomaar het idee dat een deel van mijn bezoekers daar ook gek op is, dus het leek mij leuk om een paar mooie make-up’s te laten zien. Misschien krijgen jullie daar weer inspiratie van :)^^Vooral deze vind ik heel mooi, die wil ik zeker eens namaken.

Ik ben wel benieuwd naar een make-up look die jullie hebben gemaakt, dus ik zou het leuk vinden als jullie mij een fotootje willen sturen!
Beeld: We heart it

Reacties (1)

  1. Marianne (The Glory Of Beauty)

    Idd erg mooie foto’s! Zelf vind ik het ook altijd leuk om naar zulke foto’s te kijken. Ik sla ze dan op en als ik even niets te doen heb print ik ze uit en doe ik ze in een soort van ”inspiratieboek”.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge