Make-up look

Als make-up artist vind ik het erg leuk om met make-up te spelen en gewoon eventjes lekker te make-uppen.
Het leek mij leuk om jullie vandaag te laten zien wat ik voor make-up draag.Dit was mijn overdag look, ik heb de ooglook gemaakt met een matte bruine oogschaduw, een shimmery bruin/grijs voor de crease en een shimmery champagne kleur bij de binnenste ooghoeken en een witte highlight onder de wenkbrauwen. Deze komen uit mijn 88 paletten.
Als blush heb ik een minerale van Catrice gebruikt, en de foundation is ook van Catrice. Zwarte eyeliner in de onderste en bovenste waterlijn en een flinke roze lippenstift van de Hema.
Boven mijn bovenste wimperrand heb ik met een wenkbrauw brush een lichte, zwarte rand gemaakt, deze is ook gewoon met oogschaduw gemaakt.

Als uitgaanslook heb ik de roze lippenstift eraf gehaald en een flinke gloss gezet met 8th Hour Cream an Elizabeth Arden. Over mijn blush heb ik de bronzer van Beguine gezet en de ooglook heb ik wat donkerder gemaakt met donker bruine shimmery. Ik heb de lijn boven de wimperrand vervangen voor een zwarte vloeibare eyeliner.

Wat voor make-up gebruiken jullie, en maak jij je ook verschillend op voor overdag en tijdens het uitgaan?

Reacties (5)

 1. Nadiaa

  Thaaanks girls =)

 2. Fabienne

  Wat ben je toch een mooi meisje!

 3. Kiki

  Die laatste foto is vet mooi, mooie ogen heb je

 4. Rinah

  Mooie look heb je gemaakt! Bij mijn is het overdag neutraal en voor feestjes een wat zwaarder look met.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge