Marc Inbane spraytan

Voordat ik deze zomer op vakantie ging naar Italië, heb ik bij een schoonheidssalon een spraytan gedaan. Dit kostte €35,- en ik was er echt helemaal happy mee. Eigenlijk wilde ik dit wel vaker, maar dat zou prijzig worden. Gelukkig heb ik nu Marc Inbane!

Marc Inbane is mijn nieuwe vriend. De spray dan, aangezien Marc Inbane geen bestaand persoon is.

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met dit in gedachten is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

Ik was zo ontzettend benieuwd naar dit product, dus ik besloot hem te testen.
Toch ben ik stiekem een beetje huiverig voor dit soort producten, wat als het fout gaat? Wat als ik de komende dagen als Snooki door het leven moet? Outchhh… ‘Oke Nadia, niet aan denken. Gewoon de uitleg goed opvolgen en er kan niets mis gaan!’

Na een waarschuwing op Facebook moest het gaan gebeuren. Ik had bedacht dat ik het vrijdag avond zou proberen, zodat als ik de Snooki-look zou krijgen, ik de hele zaterdag mijn gezicht kon gaan scrubben.

Volgens het stappenplan moet je de spray eerst goed schudden, so i did.
Na het douchen moet je het op je gezicht sprayen van 30cm afstand. Ik heb echt 4 gedacht ‘En spraaaaay.’ en dan deed ik het toch maar niet. Uiteindelijk had ik de durf verzameld en sprayde mijn gezicht en hals met de tan. Op mijn hals/borst ging het helemaal naar beneden druipen terwijl het op mijn gezicht totaal niet vlekte!

Omdat mijn before-foto niet echt goed was, heb ik mijzelf even uit een foto geknipt. Dan kunnen jullie toch nog zien hoe wit ik normaal gesproken ben.

Je sprayt 1x links van boven naar beneden en 1x rechts, daarna doe je nog 1x een rondje, vergeet je oren niet mee te nemen. Daarna stop je. Er komt dan een hele fijne nevel op je huid te liggen, als je teveel sprayt gaat dat natuurlijk druppelen.
Je mag het écht, maar dan ook echt niet aanraken. Hierdoor ontstaan namelijk de vlekken.

Je hebt daarna 2 opties, of je wacht, of je gaat föhnen. Ik heb gekozen om het te gaan föhnen, dit versneld het droogproces.
Ik zag toen dat ik een klein stukje kaaklijn was vergeten, dus deze heb ik nog heel lichtjes bijgewerkt. In een salon föhnen ze je ook na een spraytan, dus ik deed dat ook. Dan heb je ook de minste kans dat je nog een veeg of vlek maakt.

Die avond werd ik wel echt flink bruin, maar je moet er nog een laagje bruin afspoelen. Het bruin wat je eraf spoelt is eigenlijk wat je teveel hebt gesprayd.
Ik vind de spraytan lekker ruiken, vind ik niet geheel onbelangrijk.

Overdag is het gewoon mooi.

De spray van Marc Ibane geeft je een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende ingrediënten zoals Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray kun je gewoon iedere dag gebruiken als je dat zou willen, het is totaal niet schadelijk voor je huid.
De spray die ik heb is goed voor zo’n 60x een gebruind gezicht en kost €39,-.
Misschien een beetje prijzig, maar dit is er wel 1 die echt werkt.
Ik heb een aantal prijslijsten bekeken van salons, de meeste vragen zo rond de 20 euro voor het tannen van gezicht en decolleté. In 2x draai jij dus al winst, zo kun je het ook zien.
Je kunt deze spray kopen in de webshop van Marc Inbane.

Reacties (6)

 1. Nina

  Wauw, het staat je echt goed@

 2. Melissa

  Wat een mooi resultaat! En je haarkleur! Ik vind het echt een hele mooie kleur :)

 3. Pascalle

  Totaal geen snooky, je bent helemaal niet oranje. Ik word zelf altijd super snel bruin en ik ben blond dus dan zie ik er nog bruiner uit haha

 4. marije

  Ja het ziet er heel goed uit, mooi.

 5. Fabienne

  goed alternatief voor zonnebanken en het ziet er inderdaad netjes uit ! de spraytan bestaat uit zelfbruiner en bronzer, de bronzer geeft je direct de bruine kleur en deze spoel je er dus weer af, de zelfbruiner heeft de volgende dag pas effect en dit is dan een natuurlijker kleurtje. leuk en goed artikel: nu overweeg ik het zeker ook 😉 x

 6. Sofie

  Wat leuk! Ik zou het zelf niet durven, hehe, maar toch toch ziet het resultaat er erg mooi uit! 😀
  Elkaar volgen? ^^

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge