Marc Jacobs Sorbet xSunkissed

De Sorbets van Marc Jacobs

We hebben al een aantal sorbet-waardige dagen gehad, alleen gaat het dan over een sorbet ijsje! Want de sorbet van dit artikel is er in twee smaken en kan elke dag. Ik heb het natuurlijk over de sorbets van Marc Jacobs.

In de voorgaande jaren zijn er al flink wat Daisy’s voorbij gekomen en dit jaar zijn het de Daisy Eau so Fresh Sorbet edition en de Daisy Sorbet edition. Marc was zo lief om mij de eerste variant te sturen om aan jullie te laten zien, want we zijn allemaal wel toe aan dagen met sorbets dacht ik zo!

Marc jacobs xSunkissed Sorbet

Daisy eau so Fresh ruikt heerlijk fris en zoet, het is een geur die mij meteen naar een grasveld met madeliefjes brengt. Wel een grasveld in de zon natuurlijk! De verpakking is zoals we van de Daisy’s gewend zijn, een mooie glazen flacon met een dop vol roze en paarse bloemen! Deze keer zijn het flexibele bloemen, iets wat ik beter vind. Zelf heb ik Marc Jacobs DOT veel gebruikt en daar was helaas een vleugel afgebroken omdat die van hard plastic was.. Dat zal bij deze dop niet gebeuren, alle bloemen zullen in tact blijven! Het parfum is lichtroze gekleurd en de glazen flacon is doorzichtig, heel lieflijk. Past precies bij de geur.

Marc jacobs xSunkissed Sorbet

Topnoten: Sappige mandarijn, appelbloesem en lotusbloem
Hartnoten: Magnolia, jasmijn en dauwfrisse viooltjes
Basisnoten: Zachte, romige houtnoten en muskus

De andere variant heb ik niet, maar ik deel alsnog even de geurnoten met jullie. Wellicht dat je op basis van de geurnoten weet welke geur meer bij je past en anders zou ik ze gewoon allebei even proberen bij een van de verkooppunten.

Topnoten: Roze grapefruit, peer en passiefruit
Hartnoten: Blauwe regen, lelietjes-van-dalen en jasmijnbloemblaadjes
Basisnoten: Viooltjeshout, cederhout en transparante muskus

Op basis van de geurnoten heb ik het vermoeden dat Daisy Sorbet een warmere geur is dan de Eau so Fresh. Al verklapt de naam dat natuurlijk ook al, dat de tweede wat meer fresh is!

De Daisy liefhebbers zijn vast weer heel blij met deze nieuwe edities.

Marc Jacobs Sorbet xSunkissed

Prijzen
Daisy eau so Fresh Sorbet edt. 75 ml € 70,-
Daisy Sorbet edt. 50 ml € 57,-

Beide Marc jacobs Sorbet editions zijn al verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze bloemige flacon?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Dascha

    Oh, zo heerlijk!

    xoxo

    Dascha recently posted…Little bit darker

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge