Marington ervaring xSunkissed

Marington, de online lifestyle shop

Als je op jezelf gaat wonen mag je lekker je hele huis inrichten zoals jij dat wilt, bij je ouders ben je tenslotte vrij beperkt tot het stylen van je slaapkamer. Toen ik een paar maanden terug op mezelf ging wonen in Nederland had ik een heel idee in mijn hoofd hoe ik mijn huis wilde. En in de kleurenkaart stond roségoud best hoog. Toch was er uiteindelijk weinig in die kleur te bekennen tot een bestelling bij Marington daar verandering in bracht met een prachtige lamp!

Mijn huis raakt steeds verder klaar, maar dan, tijdens het leven in je huis mis je dingen of merk je dat er dingen anders moeten. Zo kwam ik erachter dat ik een lamp boven mijn eettafel miste. Er zat ook geen lichtpunt, dus dat moest eerst gefixt worden. Daarna kon ik een mooie lamp uitkiezen. Het viel mij meteen op dat de lampen bij Marington heel stijlvol zijn en ook zeer betaalbaar.

marington xSunkissed

Mijn oog viel op de Hanglamp Kylie in het roségoud, mocht dat niet passen in je interieur, hij is er in 7 verschillende varianten. Het model is vrij simpel, de ‘kap’ is Ø 30 cm en de hoogte 26 cm. er zit 1.20cm snoer aan wat voor mij net iets te kort was, maar dat is opgelost door de tafel iets te verschuiven hahaha. Mijn lichtpunt is namelijk niet boven de tafel gemaakt en met een ander soort systeem als waar het kapje mooi overheen kon. Om dat op te lossen heb ik langere schroeven moeten gebruiken en sluit hij dus niet precies aan, maar dat stoort mij niet. Ik vind de manier waarop ik de lamp heb opgehangen leuk, het zwarte snoer steekt mooi af. Dit is iets persoonlijks, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het snoer weg te werken.

marington xSunkissed

Als de lamp aanstaat geeft hij het licht ook een goudachtige, warme gloed. Heel mooi.

Mocht je nou al voorzien zijn van een mooie lamp dan hoef je Marington nog steeds niet over te slaan. Buiten mooie interieur items verkopen zij namelijk ook tassen, sieraden, laptophoezen, koffers and more. Deze betaalbare webshop is zeker een kijkje waard.

Hanglamp Kylie xsunkissed

De Kylie hanglamp kost € 49,95 en je hebt hem binnen een paar dagen in huis.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge