Matte Mousse van Catrice

Foundation is iets wat echt per persoon verschild, de 1 heeft graag een vloeibare, de ander een vaste en weer een ander is gelukkig met de mousse.
Zelf heb ik 1x een mousse gebruikt waar na een avondje mijn hele gezicht droog aanvoelde, en de mousse zat niet meer op plekken waar mijn huid bewoog, dus rond mijn mond, delen bij je wangen en bij mijn ogen.


In het pakketje van Catrice zat een ook een mousse foundation, ik besloot deze gewoon een nieuwe kans te geven om de mousse foundations weer een wit voetje bij mij te halen.Ik kreeg de kleur 060 Sun Beige, helaas is hij echt te donker voor mijn gezicht.
De mousse foundation heb ik wel een dag op mijn gezicht gehad om te voelen hoe deze zich zou gedragen gedurende de dag. En wat bleek, deze maakte alles goed wat de vorige mousse had verpest! Geen droge huid, geen gekke plekjes waar het weg was gegaan door bewegingen, niks van dat alles. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de mousse vrij snel na het opbrengen al niet meer voelde, zoals het hoort. Het is een heel zacht product wat goed opbrengt, ik heb het met mijn vingers gedaan, dat vind ik zelf gewoon het handigst voor een mousse. Ik heb de ene helft van mijn gezicht wel afgepoeierd, en de andere helft niet, hierin zag ik eigenlijk geen verschil.

Jullie krijgen geen voor en na foto van met en zonder de mousse foundation op mijn gezicht, het zag er nogal vreemd uit met die kleur op mijn gezicht. Dus dan kun je ook geen goeie mening vormen.
Ik kan je wel vertellen dat de mousse foundation dekt, maar bedekt niet al je oneffenheden en rode plekjes.
Om jullie toch te laten zien hoe hij zich aanpast heb ik op mijn hand een testje gedaan.


en vervolgens uitgesmeerd

Je ziet dat hij echt donker begint, maar toch flink lichter word. Mijn huid is door mijn rode haar wel echt heel erg licht, dus deze kleur was alsnog te donker voor mij.
Hij zit nu trouwens wel in mijn visagie koffer, want ik ben er wel tevreden over.

Reacties (5)

 1. Younique

  Goede review! Ik ga ‘m ook een keer proberen denk ik O:)

 2. Mariska

  Klinkt goed. Misschien moet ik ook maar eens gaan kijken of het wat is.

 3. Didi

  Ik ben er wel benieuwd naar, deze is te koop bij Kruidvat neem ik aan?

 4. Lisanne

  Handige review, ik moet die ook maar eens kopen :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge