Header Max factor xSunkissed

Max Factor Colour Elixir Gloss

Op 10 april was ik naar een perspresentatie waar onder andere Max Factor zijn nieuwe producten lanceerde. Vandaag laat ik daar de Colour Elixir Gloss van zien. Benieuwd? Kijk mee!

In 1930 ontwikkelde Max Factor himself de eerste lipgloss in Hollywood, zodat de lippen er super glanzend uitzagen op het grote doek. Nu tilt Max Factor “superglanzend” naar het volgende niveau, met de lancering van de Max Factor Colour Elixir Gloss collectie. De formule is een slimme combinatie van verzachtende mineraaloliën, voedende candelillawax en glansingrediënten.Max factor lipgloss xSunkissedHet zijn in totaal vijf kleurtjes en ik vind dat ze een goede combinatie hebben gemaakt. Het zijn echt verschillende kleuren, maar alle vijf passend bij de zomer.
Het fijne aan deze lipgloss is dat hij niet plakt, hij voelt heel fijn aan op je lippen. De geur van de lipgloss vind ik wel een beetje bijzonder, ik kan het niet zo goed thuisbrengen. Het stinkt trouwens niet en is ook niet echt aanwezig, je ruikt het met opbrengen.
Max Factor lipgloss xSunkissed

Qua kleur is hij een beetje sheer, de pigmentatie is op je lippen minder dan je zou verwachten. Tenminste dat vind ik. Als je kijkt naar bijvoorbeeld #60 Polished Berry, in de huls is hij echt rood, en op de swatch is dat toch wat minder fel. #25 Enchanting Coral is echt mijn favoriet! Die vind ik heel erg mooi. Ik denk dat #10 en #20 erg mooi zijn bij een natural look. Het helpt wel als je een paar laagjes op doet, dan wordt de kleur net wat intenser.
Swatches Max factor xSunkissed
De lipgloss heeft een gewone applicator die prima werkt. Hij neemt voldoende product op om je lippen te voorzien van een mooi glansje!

Max Factor lipgloss xSunkissed

Tip van Marie-Sophie Steenaert, Max Factor Make-up Artist:
“De Max Factor Colour Elixir Gloss bevat zachte en verzorgende bestanddelen, waardoor je lippen niet uitdrogen en in conditie blijven. Breng één laag aan voor een subtiel effect, en meerdere lagen voor als je echte intense kleuren wilt creëren om een glamourstatement te maken.”

De adviesprijs van de Max Factor Colour Elixir Gloss is € 11,99 per stuk en ze zijn al verkrijgbaar.

Wat vind jij de mooiste kleur?

Reacties (8)

 1. Trudy

  Enchanting coral ziet er echt super mooi uit!

 2. Bertine

  oeh die coral kleur is mooi!

 3. saskia

  Ze zien er perfect uit #25 lijkt mij het mooiste!
  saskia recently posted…Persoonlijk: Welcome To My Life (week 15)

  1. Nadia

   Dat is ook precies mijn favoriet!
   Nadia recently posted…Max Factor Colour Elixir Gloss

 4. Chantall

  Wauw wat een leuke glossjes!

 5. Manon

  Ik ben benieuwd hoe luxurious berry je staat!

  1. Nadia

   Ik zal er nog een foto mee maken =)
   Nadia recently posted…Max Factor Colour Elixir Gloss

 6. Iris

  Wat een mooie kleuren zeg! Would love to try them out!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge