Max Factor Crème Puff Blushes

Max Factor Crème Puff Blush

Een tijdje terug ontving ik vier prachtige blushes van Max Factor. Ik vraag me dan meteen meerdere dingen af. Is de pigmentatie mooi? Voelen ze fijn? Moet je ze aan je stash toevoegen?
In deze review laat ik ze aan jullie zien, de Max Factor Crème Puff Blushes.

Ik vond de blushes er meteen prachtig uit zien toen ik ze ontving en ze bleken ook nog eens heel fotogeniek. Altijd fijn voor een blogger! Ik gebruik zelfs dagelijks een blush of een bronzer om mijn gezicht weer wat kleur en vorm te geven nadat ik de boel allemaal gelijkmatig heb gemaakt met foundation en concealer. Mijn voorkeur gaat naar poeder in plaats van een stick of een vloeibare variant, dus deze doen het meteen al goed.

Max factor blushes xSunkissed

De blushes komen in een kleine, stevige verpakking. De deksel is doorzichtig zodat je meteen de kleur ziet die je te pakken hebt en hij is voorzien van een gouden rand voor de luxere feel.
Zoals je op de foto kunt zien zit er best verschil in de kleuren, dit vind ik een goede zet van Max Factor. In de verpakking zijn ze mooi, maar in de swatches bewijzen ze zich ook weer. Alle vier hebben een goede pigmentatie en voelen heen zacht aan.

Max factor blushes xSunkissed
Lovely Pink is heel licht en shimmery, Seductive Pink is iets donkerder, Alluring Rose heeft een meer oranje tintje erin en Gorgeous Berries heeft een mooie, dieprode kleur.  Door de verschillende kleuren denk ik dat er voor veel meiden een geschikte kleur bij zit. Natuurlijk kun je ze nog opbouwen om ze heftiger aan te zetten. Ook kun je deze blushes nat gebruiken en zo nog meer intensiteit bereiken.

Max factor blushes xSunkissed

Max factor blushes xSunkissed

Advies van Marie-Sophie (visagist bij Max Factor): De veelzijdige gemêleerde kleuren en zachte glinstering in deze blushes sluiten heel mooi aan op de huidskleur. Je kunt ze voor verschillende effecten gebruiken. Bijvoorbeeld om schaduw, highlight of een frisse blos te creëren. Voor het mooiste resultaat zorg je dat de foundation de wangen goed dekt, zodat je geen natuurlijke rode huid meer ziet. Je kunt dan beter de juiste plek voor je blush bepalen. Het zachtste en natuurlijkste resultaat bereik je door met een waaierkwast de blush in dunne laagjes op te bouwen.

Nadia Brander max factor xSunkissed

Op de foto draag ik Seductive Pink, mijn kwast pakte meteen veel kleur op, dus als je Gorgeous Berries pakt kan dat nog wel heftig uitpakken haha. Ik ben tevreden over deze mooie blushes en ik denk dat ze een goede keuze zijn om toe te voegen aan je stash!

De Max Factor Crème Puff Blushes kosten € 12,99 per stuk.

Welke kleur lijkt jou het mooist bij je huidskleur passen?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Mariëlle

    Ik heb nu al veel reviews gezien en ze lijken me erg leuk!
    Mariëlle recently posted…Een bezoek aan Ziaja

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge