Max factor facefinity primer xSunkissed

Max Factor – FaceFinity Primer

Vandaag heb ik een product van Max Factor, de Facefinity All Day Primer voor jullie. Ben ik tevreden over dit product?

De flacon van dit product ziet er simpel, maar wel stijlvol uit. Het is een glazen flesje waar je het product doorheen ziet, een gouden huls en een zwart pompje. Dit is overigens de eerste primer die ik in een pompflacon heb, eerder had ik potjes of een tube. Dit pompje vind ik fijner en sowieso hygiënischer dan een potje.
Max Factor Facefinity primer xSunkissed

Waar ik meteen blij van werd SPF20! Een product wat je dus dagelijks op je gezicht smeert met een beschermingsfactor van 20, dat vind ik echt fijn. Zonnebrand zul je niet snel dagelijks smeren, maar als je dit product in je make-up routine hebt ben je in 1x klaar!
Max Factor Facefinity primer xSunkissed

De primer is in eerste instantie wit, maar wordt doorzichtig als je hem uitsmeert. Er zit bijna geen geur aan dit product, heel lichtjes ruik je iets maar dat kan je bijna niet benoemen en is zeker niet storend. Je voelt dat je huid iets stugger wordt zodra je de primer er over verdeeld. Dat is natuurlijk ook het idee van primer, zodat je make-up beter op je gezicht blijft zitten gedurende de dag. De primer maakt je gezicht ook wat matter, dit komt door de micro correctors die zweet en talg absorberen, terwijl de flexi-hold technology voor een gladde en vlakke basis voor de foundation zorgen.
Max Factor Facefinity primer xSunkissed

Ik heb dit product een aantal dagen gedragen om een mening te vormen. De foundation die ik draag is van zichzelf al vrij mat, dus daar kon ik hem niet echt op testen. Wel keek ik hoe mijn make-up aan het eind van de dag zat in vergelijking met de dagen dat ik de primer niet droeg. En eerlijk gezegd zag ik niet echt onwijs veel verschil met mijn foundation, toch leek mijn blush en shaping wel wat sterker te blijven zitten. Ik denk dat het  erg afhankelijk is van je huid, mijn huid is niet echt vet. Maar stel dat jij wel een vettere huid hebt, dan zou dit product misschien juist wel fijn kunnen zijn omdat dit product zweet en talg opneemt.
Max Factor Facefinity primer xSunkissed

Max Factor Facefiniy All Day Primer is al verkrijgbaar en kost € 14,99.
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (10)

 1. Evelien

  Hij klinkt erg goed, en wat een mooie flacon is het! Ik denk dat ik zelf wel ga kopen om te testen.
  Evelien recently posted…Review: EOS lipbalms ♥ Lemon Drop, Sweet Mint & Tangerine

 2. corrie

  Leuk gedaan Nadia succes met je bloc

 3. corrie

  Leuk gedaan Nadia mooie succes.

 4. Lotje

  Zou denk ik wel wat voor mij zijn! XOXO
  Lotje recently posted…Mijn huisdier op canvas!

 5. Anouk

  Dit klinkt als een hele fijne primer!

 6. Mariëlle

  Volgens mij zou dit perfect bij mij huidje passen!
  Mariëlle recently posted…Review: Maybelline colordrama lippencil ‘in with coral’

  1. Nadia

   Dan zou ik hem zeker eens proberen!
   Nadia recently posted…Max Factor – FaceFinity Primer

 7. Manon

  Klinkt als een fijne primer, best wel duur vind ik !
  Manon recently posted…Win: 25 euro Shoptegoed bij Sans-Online.nl

  1. Nadia

   Er zijn ook goedkopere hoor, bijvoorbeeld van Catrice en die is ook prima!
   Nadia recently posted…Max Factor – FaceFinity Primer

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge