Max Factor header xSunkissed

Max Factor Lipfinity

Ik heb ze al een tijdje liggen, maar was er nog niet aan toe gekomen om ze allemaal te swatchen voor de foto. Gister heb ik dat eindelijk gedaan en daarom laat ik ze vandaag  meteen aan jullie zien!

In totaal zijn er maar liefst 20 kleurtjes en ik heb er 7 om aan jullie te laten zien, dit zijn ook de kleurtjes die hier in de winkel liggen. Van nude naar roze naar rood, voor iedereen zit er wel een kleurtje in deze collectie.
In een doosje zit een gewone lipgloss huls en een stick met een lippenbalm. Je doet eerst het kleurtje op en daarna de balm eroverheen. De lipgloss is makkelijk te verdelen en de applicator is goed gevormd. Je kunt er ook mooi je liplijn mee trekken als je bijvoorbeeld de rode variant gebruikt.
Max Factor Lipfinity xSunkissed

Tijdens het P&G event liet Marie-Sophie Steenaert dit lipproduct aan ons zien, ze vertelde er echt ontzettend enthousiast over. In haar verhaal vertelde ze dat dit product zich echt vast zuigt aan je lippen en dat de balmstick wel echt nodig is om te zorgen dat het lekker aanvoelt. Ik kon mij hier echt niets bij voorstellen, een product wat zich vast zuigt aan mijn lippen. Ik dacht in eerste instantie ook dat ze gewoon bedoelde dat de kleur in je lippen trok of iets dergelijks. Eenmaal thuis deed ik het product op, en na een paar tellen voelde ik opeens dat de substantie heel raar ging aanvoelen op mijn lippen. Snel greep ik de balkstick erbij en smeerde deze op mijn lippen en het voelde meteen weer fijn aan. Op dat moment moest ik denken aan wat Marie-Sophie had gezegd, dit bedoelde ze vast met het vast zuigen.
Echt een raar gevoel!
Lipfinity Max Factor xSunkissed

Tip van Marie-Sophie Steenaert, Max Factor Make-up Artist: : “De handige vorm van de nieuwe applicator geeft je de mogelijkheid om precies te werken. Zo kun je ook makkelijk bij de mondhoeken en de cupidoboog perfect invullen. Zorg wel dat je lippen vetvrij zijn voordat je de Max Factor Lipfinity Lip Colour aanbrengt, op deze manier hecht de base coat het beste en heb je er het langst plezier van.”
Balm Max factor Lipfinity xSunkissedGedurende de dag blijft de Max factor Lipfinity ontzettend goed op zijn plaats, maar de balmstick moet je wel om de zoveel tijd even opsmeren omdat je lippen anders een beetje naar aanvoelen. Ik merk wel dat ik dit product niet elke dag kan gebruiken omdat mijn lippen erg droog worden van dit product, ondanks dat ik met de balmstick smeer.

Swatches Max Factor Lipfinity xSunkissedDe kleurtjes;

 • #6 Always Delicate
 • #22 Forever Lolita
 • #24 Stay Cheerful
 • #26 So Delightful
 • #125 So Glamorous
 • #146 Just Bewitching
 • #335 Just In Love

Ik heb ze op de bovenstaande volgorde ook geswatcht, zo kun je zien hoe de kleur echt op je lippen staat.
Always Delicate Lipfinity xSunkissed

#6 Always Delicate

Forever Lolita Max Factor Lipfinity xSunkissed

#22 Forever Lolita

Stay Cheerful Max factor lipfinity xSunkissed

#24 Stay Cheerful

So Delightful lipfinity xSunkissed

#26 So Delightful

So Glamorous lipfinity xSunkissed

#125 So Glamorous

Just Bewitching Lipfinity xSunkissed

#146 Just Bewitching

Just In Love Max Factor xSunkissed

#335 Just In Love

Ik vind ze eigenlijk allemaal heel mooi, maar ik heb 3 favorieten; #22 Forever Lolita, #24 Stay Cheerful & #26 So Delightful. Welke vinden jullie het mooiste?

De Lipfinity’s zijn al te koop en kosten € 16,99 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (8)

 1. Evelien

  Ahhh, nu wil ik Always Delicate! Hij is moooi <3 en zwoel bekkie hoor 😉

 2. Mariëlle

  Wow wat gaaf dat je ze allemaal mocht testen! Ik heb er nu 2 en vind ze erg fijn!
  Mariëlle recently posted…Outfit of the day

 3. Svenja

  Wauw, wat een prachtige kleuren. Vooral de wat fellere kleurtjes spreken me erg aan, lekker zomers <3
  Svenja recently posted…Review: Oriflame Volare parfum

 4. july

  Allemaal mooi, maar ik vind just in love je het mooist staan :))
  july recently posted…The power of make-up: extreme before and after pics

  1. Nadia

   Dankje Rosan!
   Nadia recently posted…Max Factor Lipfinity

 5. obsessed with loveable things

  Echt hele leuke kleurtjes, heel mooi!

 6. Manon

  Ik vind So glamorous er het mooiste eruit zien!
  Manon recently posted…Emerald Manicure Set van Ciate

  1. Nadia

   Stiekem zijn ze allemaal gewoon mooi haha
   Nadia recently posted…Max Factor Lipfinity

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge