Max factor masterpiece glamour mascara xSunkissed

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions mascara

Die lange productnamen ook altijd, ze passen bijna niet als titel van deze review. Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 volumising mascara. Maaaargoed, als de mascara zelf maar goed is hoor je mij er niet meer over. Ik heb hem een paar keer uitgeprobeerd, maar ik was bevooroordeeld. Ik had hoge verwachtingen door de voorgaande Max Factor mascara. Blijf ik bij de voorganger of is dit mijn nieuwe liefde?

Meer volume. Meer lengte. Meer kleur intensiteit. Je wilt het allemaal? De sensationele nieuwe Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is speciaal ontwikkeld om het je allemaal te geven. Nu beloven producten wel vaker van alles en nog wat, maar dat wordt niet altijd waargemaakt. Nu kan ik jullie meteen al zeggen dat deze mascara mij weer blij heeft gemaakt.

Max factor masterpiece glamour mascara xSunkissed

Eerder konden jullie al lezen dat ik helemaal blij was met de Max Factor Masterpiece Transform mascara. De mascara die ik nu aan jullie laat zien is de nieuwere versie. Qua verpakking lijken ze veel op elkaar. Zwart met een gouden opdruk. Maar ook aan de binnenkant hebben ze veel van elkaar weg. Beide applicators zijn klein, als in smal. Er zitten hele korte haartjes aan. De Masterpiece Transform had alleen een draai in de applicator waar de Glamour Extensions recht blijft.

Max factor masterpiece glamour mascara xSunkissed

Door deze beauty’s van Max Factor is mijn geloof in kleine applicators voor mooie wimpers weer terug. Voorheen hadden dikke borsteltjes altijd mijn voorkeur, want ”daar kreeg je volle wimpers mee” Alleen had je daar eerder last van knoeien op je oogleden. Deze kleine applicator zorgt ervoor dat je heel precies mascara aan kunt brengen en je eigenlijk nooit per ongeluk een stipje zet waar die niet hoort. Ook vind ik dat ik mijn onderwimpers mooi kan aanzetten met deze mascara. Daarom ben ik nu dus helemaal om van zo groot en dik mogelijk, naar dun maar vol mascara haha.

Op de onderstaande foto’s draag ik deze mascara.

Max factor masterpiece glamour mascara xSunkissed

Max factor masterpiece glamour mascara xSunkissed
Zoals je kunt ziet separeert hij mijn wimpers heel goed en laat mijn wimpers echt goed zien. Ze zijn echt super zwart en dit zijn maar 2 laagjes!

Ik vind het alleen jammer dat hij niet waterproof is, dan zou hij helemaal perfect zijn! Dit is echt een mascara die ik iedereen aan zou raden, omdat ik er zelf erg blij van wordt.
ŸDe Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is er alleen in het zwart en kost € 17,99.

Wat vinden jullie van deze mascara?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Fabienne

  Wauw, wat een mooi en volumineus effect! Deze gaat zeker op mijn lijstje.
  Fabienne recently posted…Makeup Revolution Blush Palette – Sugar and Spice

  1. Nadia

   Begrijpelijk! Ik vind hem echt heel fijn en het effect is perfect.

 2. mariëlle

  Ik wilde hem ook al proberen, ik vind het ook een prima mascara!
  mariëlle recently posted…Shoplog Ebay januari

 3. Evelien

  Wow, mooi effect! Borsteltje ziet er ook heel fijn uit om mee te werken.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge