Max factor review xSunkissed

Max Factor – Smokey Eye Drama Kit

Onaangeraakte make-up. Shimmers die je in een mooi reliĆ«f tegemoet schitteren, roepen dat je ze toch echt op je ogen moet smeren. Maar dat andere stemmetje wat zegt ‘Nee, niet aanraken, ze zijn zo mooi!‘ De beautyblogger struggles. Of misschien wel die van elke beauty-addict. De vijf Max Factor kitjes zijn inmiddels geswatcht en gedragen, maar staan nog onaangetast op de foto’s. Kijk mee naar de vijf nieuwe Smokey Eye Drama kitjes van Max Factor!

Max Factor vroeg het wereldwijd aan meer dan 5.000 vrouwen tussen er 18 en 50 jaar en een meerderheid wilde toch wel wat meer glamour. Max Factor sprong daar op in en ontwierp een aantal glamour-tools. Vandaag laat ik jullie de vijf Smokey Eye Drama kitjes zien. In ieder palette zitten 3 oogschaduwkleurtjes en 1 wenkbrauwpoeder. Het zijn verschillende soorten dus voor iedere oogkleur zit er wel een passende combinatie bij.

Max factor Smokey eye drama xSunkissed

De deksels van de palettes zijn doorzichtig, dat heb ik zelf het liefst want zo zie je meteen welke kleurtjes je hebt. Ik heb ook van Sleek een heel stel zwarte waarvan ik ze dan allemaal open moet maken om te weten welke kleuren erin zitten. Niet erg handig.

Ieder palette is op dezelfde manier ingedeeld, links een lichte kleur die je in je ooghoeken en als highlighter kunt gebruiken, rechts de wenkbrauwpoeder en in het midden 2 gekleurde oogschaduws met bijna allemaal een lichte shimmer. Er ligt ook een applicator in met aan beide kanten een sponsapplicator, de ene kant wat groter en platter dan de andere kant. Zelf vind ik deze niet prettig werken, ik had liever een kant met een kwastje gehad zoals je ook ziet in de Catrice palettes.

Max Factor smokey review xSunkissed

Time to give them a closer look! En swatches ofcourse.

#01 Opulent Nudes

Opulent Nudes max factor xSunkissed

Opulent nudes swatches xSunkissed

 

#02 Lavish Onyx

Lavish Onyx Max Factor xSunkissed

Lavish Onyx swatches xSunkissed

#03 Sumptuous Golds

Sumptuous Golds Max Factor xSunkissed

Sumptuous Golds Max Factor xSunkissed

#04 Luxe Lilacs

Luxe lilacs max factor xSunkissed

Luxe lilacs swatches xSunkissed

#05 Magnetic Jades

Magnetic Jades Max Factor xSunkissed

Magnetic Jades swatches Max Factor xSunkissed
Ik maakte een look met Sumptuous Gold, alleen was ik die dag niet zo fotogeniek ofzo haha, mijn close-ups vond ik niet zo mooi dus daarom gewoon een full-face. Ik draag hier ook de nieuwe foundation van Max Factor waar jullie nog een review van krijgen.

Look Max factor

Toch is Opulent Nudes is mijn favoriet omdat dat de kleuren zijn die ik graag draag. De wenkbrauwpoeder gebruik ik trouwens ook gewoon als oogschaduw hoor!

Welk van deze vijf is jullie favoriet?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

  1. Manon

    De laatste is mijn favoriet !
    Manon recently posted…Dior Addict Lipstick / Nr. 266 Delight

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge