Max factor excess shimmer xSunkissed

Max Factor Excess Shimmer

Over een paar nachtjes is het december en december vind ik de maand van de glitters en de shimmers. Vandaar dat de Excess Shimmer collectie van Max Factor bij deze feestmaand past! Ik heb deze collectie ontvangen en laat ze vandaag aan jullie zien!

Ik zal het meteen maar eerlijk zeggen dat ik mijn ooglooks eigenlijk altijd maak met oogschaduw in poeder vorm, of met pigmenten. Eigenlijk gebruik ik nooit een gel of crème op mijn ogen. De Excess Shimmer Eye Shadows zijn op gel-basis. Dan denk je misschien aan haargel, maar deze producten zijn een hele andere substantie. In het potje voelen ze romig aan, zodra je ze dan uitveegt veranderd de feeling meteen naar een wat meer poederig gevoel.

Max factor Excess Shimmer xSunkissed

Max factor Excess Shimmer xSunkissed

Er zijn zes kleuren; Bronze, Copper, Onyx, Pearl, Crystal en Pink Opal. De kleuren Bronze en Copper spreken voor zich, Onyx is een zwarte, Pearl is een licht groene kleur en Pink Opal vind ik persoonlijk meer een lichte paars dan roze.

Swatches Max Factor xSunkissed

De kleuren zijn met elkaar te gebruiken in een ooglook, maar je kunt ook met bijvoorbeeld alleen Bronze een ooglook maken door de kleur in laagjes op te bouwen. Op de plaatsen waar je een lichte kleur wilt vervaag je de kleur mooi en waar je een wat heftigere pigmentatie wilt hebben bouw je de kleur op in laagjes. Zelf denk ik dat Copper, Bronze en Onyx daar het best geschikt voor zijn. De kleuren Crystal en Pearl zijn mooi te gebruiken als highlighter bij je traanbuizen en op het wenkbrauwbot. Je zou de Crystal denk ik ook nog op de bovenkant van je jukbeenderen kunnen gebruiken als je hem mooi vervaagd.

Max factor Excess Shimmer xSunkissed

Volgens Max Factor blijft dit product 12 uur lang mooi zitten dankzij de 3D siliconen gel-formule. Nu heb ik de tijd niet zo bijgehouden, maar na een dag zat het er allemaal nog redelijk goed op. Ik had verwacht dat de boel toch iets zou gaan kruipen maar dat viel mij alles mee. Wel was de intensiteit iets minder dan aan het begin van de dag, maar het was nog steeds prima!

Jullie houden nog een look van mij tegoed, maar ik vond de foto’s die ik had gemaakt toch niet zo mooi geworden.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Max Factor Excess Shimmer Eyeshadows zijn vanaf deze maand verkrijgbaar en ze kosten € 12,99 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (10)

 1. Bertine

  wat een mooie shimmer kleuren! ik hou hier wel van:)

 2. Dascha

  Wauw, prachtige kleuren!

  xoxo
  Dascha
  Dascha recently posted…The dark side

 3. Suzanne

  Leuke producten. De pigmentatie ziet er geweldig uit! Leuke review Nadia.
  Suzanne recently posted…Persoonlijke | Eerste ervaringen met MBO opleiding #2

  1. Nadia

   De pigmentatie is zeker goed en dankjewel!
   Nadia recently posted…Max Factor Excess Shimmer

 4. Ismay

  Ik vind ze echt prachtig en wat een pigmentatie zeg! Ik vind ze echt heel mooi. Vooral crystal! Ik ben benieuwd naar de ooglook die je ermee gaat maken! Liefs
  Ismay recently posted…WINNEN | ARMBANDJE MET SWAROVSKI STEENTJE

 5. Lotje

  Wauw heel mooi! Ik vind Onyx echt prachtig!
  Lotje recently posted…Movies I’ve Watched #3!

 6. Northflix

  Wat een feestelijke kleurtjes! Mooi gepigmenteerd.
  Northflix recently posted…Lees en verbaas je: Wanneer fan zijn écht te ver gaat!

 7. Maaike

  Dit ziet er echt prachtig uit! En ik hou van zachte oogschaduws <3
  Maaike recently posted…WINACTIE: 100 Bloglovin volgers!

  1. Nadia

   Dan zijn deze wel wat voor jou denk ik! Als er een kleurtje tussen zit die je gebruikt iig.
   Nadia recently posted…Max Factor Excess Shimmer

 8. Mariëlle

  Ik vind ze er echt onwijs goed uit zien!
  Mariëlle recently posted…Review: ELF flawless finish foundation

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge