Max factor masterpiece transform mascara

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Max Factor introduceerde in 1958 de allereerste mascaraborstel en daarmee liep hij voor in de evolutie van mascara. Wimpers zijn betoverende eyecatchers en nu 56 jaar later is er weer een nieuw soort borsteltje ontworpen. Vandaag laat ik de Max Factor Masterpiece Transform Mascara aan jullie zien.

Toen deze mascara aan mij gepresenteerd werd was ik meteen nieuwsgierig naar het kleine borsteltje. Als ik het een borsteltje mag noemen, aangezien er bijna geen haartjes op zitten. Normaal was ik altijd wel iemand die graag dikke borsteltjes gebruikte om een volle wimperopslag te krijgen. Mijn wimpers krullen van zichzelf en ze zijn ook al lang, het enige wat ik dus nodig heb is volume en die krijg ik met dikke borsteltjes het snelste. Maar dit borsteltje had ook die belofte, dus zoals ik al zei, ik was benieuwd.

Max factor masterpiece transform mascara
De huls ziet er simpel maar mooi uit, zwart met glimmend goud en de naam van het product. Meer hoeft er van mij ook niet op. Sterker nog, ik hou niet zo van felgekleurde mascara hulzen, vind dat wat goedkoop ogen.

Maar terug naar het borsteltje, de magie van deze mascara.
Max factor masterpiece transform mascara xSunkissed

Zoals je ziet zitten er bijna geen haartjes aan de applicator, zeker een het begin zijn het meer stoppeltjes en hoe meer je naar het uiteinde komt worden ze iets langer. Hierdoor heb je eigenlijk een soort staafje wat vol mascara zit. Eerst was ik een beetje bang dat je wimpers hierdoor niet goed worden gesepareerd, en je een klonterig geheel aan je ooglid zou hebben hangen. Maar niets was minder waar! Het eerste laagje wat ik aanbracht gaf een subtiele look, toen ik dat liet drogen en een tweede laagje aanbracht was het meteen meer aangezet. Niks geen klontjes, mijn wimpers waren mooi aanwezig. Precies zoals ik het graag heb. Deze mascara verdween direct in mijn every-day bakje, wat een geweldige applicator is dit!

Max factor masterpiece transform mascara

Wat ook een voordeel is, is dat hij door zijn kleine formaat heel goed alle onderwimpers pakt, maar ook goed in de hoekjes komt. En niet te vergeten de wimperaanzet.

Wat ik wel jammer vind is dat deze mascara geen waterproof variant heeft, wat ik toch wel graag heb in sommige gevallen. En zeker deze periode van het jaar. Voor de meiden die graag blauwe of bruine mascara dragen is deze mascara ook niets, hij is er alleen in het zwart. Zelf draag ik alleen zwart dus voor mij maakt het niet uit.

Face xSunkissed

De Max Factor Masterpiece Transform Mascara is vanaf november verkrijgbaar voor € 16,99.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (5)

 1. Evelien

  Whoa! Ik dacht even dat je nepwimpers op had. Wat een prachtig effect!
  Evelien recently posted…Review & winactie: Jane Iredale eyeshadow Dusk

  1. Nadia

   Haha, dat denken mensen echt zoooo vaak haha. *blessed*
   Nadia recently posted…Max Factor Masterpiece Transform Mascara

 2. Dagmar

  Wauw staat je prachtig, sounds good!

 3. Mariëlle

  Hij ziet er goed uit!
  Mariëlle recently posted…Review: Suave 24 hour protection deodorant

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge