Max Factor Skin Luminizer Foundation

Max Factor Skin Luminizer Foundation

Als eerst, sorry dat er een stilte van 4 dagen is geweest! Mijn laptop toetsenbord heeft een winterdepressie en 11 toetsen doen het niet meer. Kapoet, dood, stuk. Nu werk ik met een bluetooth keyboard,maar dat is niet optimaal.. Vandaag toch weer een post, dit keer een review van de Max Factor Skin Luminizer Foundation!

Ik heb deze foundations al een flinke tijd terug gekregen, maar omdat ze pas in november in de winkels zouden liggen bewaarde ik deze review voor november. En dat is het nu, dus tadaaaaa. Review!

Factor Skin Luminizer Foundation

Wat mij als eerste opviel was het leuke swirl-patroontje in de foundation. Doet een beetje denken aan de caramel in een Ice Caffee, of de caramel op een toef slagroom. Ik vind het goud ook mooi, het geeft de verpakking net iets luxe mee. Er zijn in totaal 5 kleuren, van de lichte huid tot de getint huid, maar helaas niet voor de donkerste meiden onder ons.

Swatches Max Factor xSunkissed

Helaas is er voor mijn huidskleur ook niet echt een matchende foundation in deze lijn. Ik heb nog wat proberen te mixen met #47 Nude en #50 Natural, maar het werd het net niet. Omdat ik de foundation thuis wel heb gedragen kan ik jullie wel vertellen hoe hij aanvoelt en dergelijke, maar een fullface moeten jullie missen vandaag.
Max Factor Skin Luminizer Foundation

Wat mij meteen opviel was dat de foundation een beetje stroef aanvoelt en daardoor iets minder makkelijk verdeelt dan dat ik gewend ben. Het is niet storend en als je deze foundation dagelijks gebruikt wen je er ook aan. Ik bracht het product aan met een platte foundation kwast en ging er daarna met een stippling overheen om een natuurlijk effect te bereiken. Het zag er qua structuur mooi uit en het product blijft ook niet op je huid liggen, het verblend mooi en voelt goed aan. Qua dekking vind ik hem ook wel goed, alleen de echt rode plekjes mogen toch nog wat concealer hebben want die blijf je wel zien.

Max Factor Skin Luminizer Foundation

Zoals ik eerder al zei zijn er vijf kleuren;
#47 Nude, een lichte kleur met een gele ondertoon
#50 Natural, een lichte kleur met een roze ondertoon
#75 Golden, een ‘normale’ kleur met een gele ondertoon
#77 Soft Honey, iets donkerder dan 75, maar nog steeds voor blanke meiden
#85 Caramel, een iets getinte kleur. Voor de zongebruinde huid of de meiden met een tintje

De Max Factor Skin Luminizer Foundation is al verkrijgbaar. In een flacon zit 30ml en die kost € 15,99.

→ Oja, nog even terug naar het toetsenbord, als het goed is wordt er dinsdag een nieuwe in gezet, dus dan kunnen jullie weer op normale basis artikelen verwachten. 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Evelien

    Ben wel benieuwd hoe ze er op de huid uitzien!
    Evelien recently posted…eBay tip ♥ sticky memo notes

  2. Mariëlle

    Ik kan ze vanwege de ingrediënten niet gebruiken, maar ze lijken me wel erg fijn!
    Mariëlle recently posted…Najaars lakjes

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge