Meet Beguine part 1

Attentie, dames en heren, hierbij stel ik aan u voor, BEGUINE!
Even in het kort, Beguine is een make-up merk wat tot dusver nog niet in de Nederlandse winkels ligt. Ja, je leest het goed ‘nog niet’, dus binnenkort wel.
Het merk is bedacht door de haarstylist/make-up artist Jean Claude Biguine en het word gemaakt in de grote cosmetica fabrieken waar onder andere ook Dior en Chanel make-up word gemaakt. We hebben het dus over zeer goeie kwaliteit make-up. Ook leuk, het is allemaal best betaalbaar, het is wel duurder dan bijvoorbeeld Essence make-up, maar het is dan ook een andere klasse make-up.

Ik ontving een pakketje met 4 producten om deze te reviewen. Een lipgloss, een gebakken oogschaduw, een mascara en een bronzer.Om te beginnen de lipgloss, in het assortiment van Beguine zitten meerdere varianten, ik heb de Wondergloss Ultra Volume , en hij maakt zijn naam zeker waar, hij is echt heel erg glossy. Zodra je deze lipgloss aanbrengt beginnen je lippen heel erg te tintelen, dit is bij bijna alle ‘volume glossjes’ het geval. Dit betekend dat je lippen reageren op de gloss, en de bloedvaatjes wat meer open gaan staan, het bloed meer gaat stromen en zo krijg je dus meer volume in je lippen. In de verpakking lijkt mijn gloss echt oranje/bruin, maar zodra ik hem op mijn lippen smeer is het een meer natuurlijke kleur met een fijne gouden shimmering.
De applicator is een klein kwastje was ik persoonlijk wel fijn vind, je kunt hier erg precies je lippen mee inkleuren.

Wat mij ook opviel was dat deze gloss lang blijft zitten ( een uur of 3 zeker), wat ik van de niet van lipgloss gewend ben.

Op de foto zie je goed de kleine gouden shimmering die ik bedoel.
Zoals altijd bespreek ik ook even de geur van dit product, dit keer geen fruitige luchtjes en smaakjes, maar een echte ouderwetse lippenstift geur, wel lekker vind ik zelf.

Deze gloss kost €12,90


Als 2de de mascara, ook hiervan hebben ze meerdere varianten, ik heb de Mascara Prodige ontvangen. Een ‘wondermascara’ dus. Op de verpakking staat deze tekst;
L’art du mascara; une courbure de reve, une longueur infinie, un volum prodigieux. Dat betekend volgens de vertaalhulp van Google; De kunst van mascara, een kromming van de droom, oneindig lang, een wonderbaarlijke grootte. Ik ben zo slecht in Frans, eigenlijk kan ik er niks van, dus vandaar Google translate haha. Ik gok alleen dat ”droom” wimper moet zijn..
Oke, terug naar de mascara, ik vind de verpakking een luxe uitstraling hebben, het is een spiegelende verpakking in een niet standaard vorm.

De applicator is gebogen, dat maakt het makkelijker om de mascara aan te brengen. Het is een dik borsteltje waardoor je meteen veel product mee pakt, daardoor kun je meteen een goeie laag op je wimpers smeren. De kleur die ik heb leek mij op het eerste gezicht wel goudachtig, toen ik hem opdeed was hij bruin met een glittertje. Ik vind het een goeie mascara voor een naturel look. Ik heb van mezelf al lange wimpers met een krul, dus daar kan ik deze mascara niet op beoordelen.

Deze mascara kost €14,50

Morgen de review’s van de bronzer en de oogschaduw.
Wat ik nog even zeggen wil is dat ik het een groot pluspunt vind dat deze make-up niet op dieren word getest.

Deze review is mede mogelijk gemaakt door www.carecosmetics.nl, door het beschikbaar stellen van de producten.

Reacties (4)

 1. Ilja

  Jaa ik ben ook erg nieuwsgierig naar dit merk (ik moet de producten nog proberen) wel een hele bijzondere kleur mascara trouwens, ik ga morgen snel even kijken of ik ook een aparte kleur heb ontvangen ^_^ Liefs

 2. Anonymous

  Gekke naam voor make-up zeg. Leuke review

 3. jente

  Ik vind de lipgloss wel mooi maar duur, ik neem altikd van 2 euro ofzo want ik raak ze toch altijd kwijt ofzo haha

 4. Littlefashiolista

  Wauw die mascara is echt heel mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge