Meet Beguine part 2

Gister konden jullie mijn review lezen van de lipgloss en de mascara en vandaag zijn de bronzer en de oogschaduw aan de beurt.

Te beginnen met de bronzer, de bronzer is een mix van meerdere kleuren goud, bruin, wit en zelfs blauw. Ik heb de versie die Les Galactic’s heet en maar liefst 9 gram product bevat.
Een simpele, doorzichtig plastic, verpakking die makkelijk open klikt.
Daar houden we van, geen geklooi met moeilijke openingen tot en met gebroken nagels. -haha-

De bronzer is het best met een grote blusher kwast op de brengen, draai hem even rond over het blokje en je hebt genoeg product op je kwast zitten. Daarna kun je hem mooi over je gezicht blenden op de plaatsen waar je de bronzer wilt hebben.

Normaal gesproken doe je dat op de plaatsen waar je gezicht het eerst bruin word, dus jukbeenderen, neusrug, een beetje bij je voorhoofd, je kunt het ook een klein beetje bij je decolleté poederen, maar allemaal subtiel! Het is niet de bedoeling dat je een streep hier en een streep daar krijgt.
Met deze blusher kun je dat eigenlijk niet verkeerd doen omdat het product gewoon fijn blend, zoals ik al zei.
Ik heb hem vanochtend op gedaan en hij heeft de hele dag perfect gezeten, in de zon zie je echt een mooie shimmering.

Het is een op te bouwen poeder, je kunt hem dus zelf in sterkte bepalen. De bovenste streepjes zijn 1 laagje van de 4 kleurtinten goud en bruin.
Als je een kleine kwastje hebt kun je hier ook gewoon je ogen mee opmaken, je kunt met je kleine kwastje gewoon alleen de blauw eruit pakken en dat blenden met een beetje van het wit. De gekleurde vlakjes in de mix zijn niet heel groot, maar het is wel mogelijk om 1 kleur eruit te pakken met een klein kwastje.De poeder is trouwens geurloos.
Ik ben erg tevreden over dit product, toevallig was ik nog opzoek naar een bronzer dus ik houd deze in mijn dagelijkse stash.

Deze bronzer kost €15,90

Dan gaan we verder naar de oogschaduw, ik heb de Starlight oogschaduw in de kleur Luxy’Purple. Het is een kleine, ronde verpakking met 2 gram product, ik vind het fijn dat deze oogschaduw geen onnodig grote verpakking heeft zoals we van andere merken kennen.

Goed, over op het product zelf. Als ik het potje open klik lijkt het hier om een gebakken oogschaduw te gaan, maar ik kan dit nergens terug vinden, dus pin me er niet op vast.

De kleur is diep paars, dus je kunt het gewoon gebruiken bij je dag make-up.
Het is een product wat makkelijk op je kwast komt en ook fijn te blenden is, ik heb deze oogschaduw ook vandaag de hele dag opgehad. Ik heb het droog gebruikt, maar voor een intensere kleur kun je hem ook nat opbrengen. Ik heb bewust geen basis onder de oogschaduw gedaan, omdat ik wilde zien wat er in de loop van de dag zou gaan gebeuren. Wonder boven wonder, het deed niks! Ging niet aan de loop, verzamelde zich niet in het bewegende deel van het ooglid, maar het bleef gewoon zitten waar ik het had opgebracht, dat is nou een pluspunt!

Deze foto is zonder flits genomen, van links naar rechts. 1) nat opgebracht 2) 3 laagjes opgebracht 3) 2 laagjes opgebracht 4) 1 laagje opgebracht.

Dezelfde volgorde, alleen dan met flits gemaakt;

Ik vind de kleur als het is opgebracht toch wat naar een rood/bruinere kleur neigen dan een paarse.

Deze oogschaduw kost €10,90


Deze review is mede mogelijk gemaakt door www.carecosmetics.nl, door het beschikbaar stellen van de producten.

Reacties (4)

 1. Anonymous

  Mooie make-up

 2. Svenja

  Ik vind die bronzer er wel heel luxe uitzien, ik denk dat ik die ook wel zou kopen in de winkel.

 3. Tatjana

  Wat een mooie producten!

 4. Anonymous

  Bedankt voor het schrijven van dit, het was ongelooflijk informatief en vertelde me een ton

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge