Tamara shirley header

Meet Shirley & Tamara

Laatst kwam ik een ex van mijn ex tegen. Awkwaaaard. Maar het was al eerder mijn vriendje geweest dus ik had opmerkingen kunnen gooien van ”Wil je volgende keer ook mijn oude kleding als ik er op uitgekeken ben?” Maar nee, na de minuut van awkwardness had ik ook geen zin om bitchy reacties tegen deze chick te maken, nee ik dacht zelfs ‘BFF-Material!’, maar helaas, Tamara -zo heet ze- had al een BFF, namelijk Shirley. Deze chicks hebben zelfs samen een Youtube kanaal en vandaag wil ik die met jullie delen!

Ik waarschuw jullie vast; deze chicks hebben stijl. Roze panty’s, bontkragen, uggs en panterprintjes zijn de items waarin je de twee kunt uittekenen. Ze weten waar ze van houden; mooi zijn, shoppen en piemels. Ook hebben ze duidelijke voorbeelden, Michella Kox, je weet wel, die chick die elke minuut ‘Wat een ellende’ riep in het programma ‘Echte meisjes in de jungle‘ en Kim Kardashian. Ik had ook nog wel een Paris Hilton verwacht, maar dan mis ik wel een beetje de chihuahua. (Ja, waar is die chihuahua eigenlijk?!!)

xSunkissed Shirley en Tamara

Inmiddels staan er twee filmpjes online, eentje waarin je kennis kunt maken met deze chicks die af en toe een beetje grof zijn, zeggen wat ze denken en verslaafd zijn aan het met hun haar spelen. In de tweede video gaan ze paardrijden, of in ieder geval iets wat daar voor door moet gaan.
Nu heb ik zelf 10 jaar een eigen ”vrouwtjespaard/paardin” gehad, dus ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een beetje teleurstellend vind dat zij nooit een penny-meisje zijn geweest. Alle meisjes hebben toch wel een paardenfase gehad? My Little Pony op zijn minst. Die laatste past wel bij hun fabuleuze uiterlijk, My Little Pony’s houden ook van roze, glitters en overdone hairdo’s.

Elke woensdag komt er een nieuwe video online. Ik zie wel een Shirley/Tamara does my make-up in de toekomst,  aan de looks te zien hebben de dames beide wel echte make-up skills! Ik bedoel, groene ooglooks zie je niet zo vaak, maar Tamara rockt deze look.
Maargoed, na deze twee filmpjes begreep ik meteen waarom Tamara niet mijn BFF kon zijn, want Shirley is gewoon een hele leuke chick.

Ze willen Youtube famous worden dus abonneer je hier, daar krijg je karma puntjes voor. ♥

Bron beeld: facebookpagina Shirley en Tamara

Reacties (5)

 1. Dascha

  Haha leuk!!

  xoxo

  Dascha recently posted…Please vote for me?

 2. Celeste

  Wat tof dat je dit zo deelt! Ik ga meteen een kijkje nemen!
  Celeste recently posted…De hoogtepunten van januari

  1. Nadia

   Je was er vroeg bij vanmorgen, comment isog voor 7 uur geplaatst haha. En graag gedaan, ik vind ze leuk!
   Nadia recently posted…Meet Shirley & Tamara

 3. Shirley

  Hahahaha ik heet ook Shirley haha, ik vond het echt grappig.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge