Meet Stylight.nl

One of a girls favorite things. Shoppen. We kunnen naar de stad met vriendinnen, maar tegenwoordig kunnen we ook lui vanaf de bank alle mooie kleding en accessoires bestellen en thuis laten bezorgen. Het stikt ook van de online shops en die kun je allemaal 1 voor 1 af gaan. Óf je gaat naar Stylight!

Ik weet het van mezelf, als ik iets zoek, bijvoorbeeld een wit jurkje. Dan heb ik een heel beeld van hoe dat jurkje eruit moet zien en dan ga ik naar H&M, Zalando, ASOS, name it en ik ga erheen. Stylight is een online fashion platform waar je kleding, schoenen en accessoires van de leukste en beste webshops kunt bekijken, vergelijken en ook meteen bestellen. Handy!Om de zoekfunctie eens uit te testen ben ik opzoek gegaan naar een tas. In de zoekfunctie kun je allemaal voorkeuren invullen om zo je zoekfunctie heel precies te maken. Je kunt je type tas aanvinken, oa handtassen, reistassen en shoppers. Je kunt je favo merk aanvinken, prijs, kleur en zelfs de webshop waar je hem wilt kopen. Als kleurkeuze zijn ze ook precies. Word het donkergroen of toch lichtgroen? Ik koos voor merk Guess, kleur bruin, prijs tot €80,- en kreeg deze 2 resultaten;

Als ik dan een leuke tas heb gevonden, klik ik erop en word ik meteen doorgelinkt naar de betreffende webshop en kan ik hem bestellen! Je kunt er echt van alles vinden,van jurkjes tot tassen, riemen, zonnebrillen tot oorwarmers. En zowel voor mannen als vrouwen. Op Stylight hebben ze ook een outlet waar je merken vind zoals Nike, Vans, GSTAR en Tommy Hilfiger. Ik denk dat je er zeker een kijkje zou moeten nemen want dit maakt het shoppen alleen maar makkelijk! Easy peasy shopping 2012 @ www.Stylight.nl

In onze fashion community kan je binnenkort je favoriete fashion items hearten, je vrienden volgen en je laten inspireren door de style van andere users. Onze missie is om fashion te democratiseren. Niet langer Vogue en Glamour bepalen wat fashionable is, maar onze users uit de global fashion community.

Reacties (3)

  1. Jente

    Handig! Dat ik hier niet eerder achter ben gekomen.

  2. Chunn Yi

    Ik ga eens kijken!

  3. Anonymous

    Ik had er nog nooit van gehoord maar zie wel leuke dingen!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge