Geordie shore meeting xSunkissed

Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

Ik denk dat ik nu wel uit de kast moet komen, ik ben een trouwe Geordie Shore kijker. Misschien kun je mij zelfs wel een fan noemen. Ik volg de bewoners van het Geordie Shore House op Instagram, Snapchat en Twitter en ik zit altijd netjes klaar zodra er een nieuwe aflevering komt. Terwijl ik aan het wachten was op de start van seizoen 10 kwam er iets veel beters. Een meeting met Gaz en Aaron!

Jajaaaa, een meeting! Geen skype meeting, of een persoonlijke video op Snapchat, nope, ik heb met ze gepraat, gelachen, selfies gemaakt, geknuffeld, drankjes gedronken en kusjes gekregen hihi. Hoe leuk is dat?! Ik kan het je zeggen, erg leuk.

Geordie shore amsterdam xSunkissed

In eerste instantie zou Scotty T samen met Gaz naar Nederland komen, maar Scotty T werd gewisseld en toen was Aaron er. En aangezien ik Aaron de leukste man in het huis vind had ik daar totaaaaal geen problemen mee! Als Charlotte erbij was geweest dan waren mijn 3 favorieten er geweest.

Het event was in het Hilton hotel in Amsterdam en niet zomaar in een zaaltje, maar in de Skylounge. Ik was daar al twee keer eerder geweest voor een event, maar het blijft een indrukwekkend uitzicht. Vanaf die verdieping kijk je namelijk uit over heel Amsterdam, die dag was het was grauw en regende het zachtjes, maar het was alsnog mooi om te zien! Omdat mijn treintijden niet helemaal meewerkte was ik al een half uur van te voren aanwezig, maar Alyssa ook, dus wij zaten samen wat drankjes te drinken en de minuten af te tellen tot we Gaz en Aaron zouden ontmoeten. Later kwam Jhemyla samen met een vriend ook bij ons zitten, en lucky us, toen de Geordies binnen kwamen, kwamen ze als eerst bij ons zitten! We hebben gezellig gekletst over van alles en nog wat, over Amsterdam, over wat ze de komende dagen doen, over uitgaan en over wat wij doen.

Geordie shore amsterdam xSunkissed

 

Geordie Shore 3

Ik vond ze heel erg leuk en oprecht overkomen, sommige bekende mensen hebben iets neps en daar was bij deze boys niets van te merken. En ojaaa, ze waren knapper in het echt! Natuurlijk maakte we allemaal selfies en haalde wij ook onze ‘echte’ camera’s tevoorschijn om wat plaatjes te schieten. Ik schat dat er zo’n 20 bloggers aanwezig waren, dus na een kwartiertje gingen ze ook even socialize met de andere genodigden. Ondertussen werden wij voorzien van sapjes, drankjes, cocktails en lekkere hapjes. Nadat ze met iedereen gesproken hadden was er tijd om nog gewoon wat te kletsen en nog wat foto’s te maken. Gaz vroeg mij nog wat dingen over het uitgaan die avond en vertelde mij later waar ze die avond uit zouden gaan. Ik heb er bewust voor gekozen om niet mee te gaan aangezien er vast genoeg andere fans op af zouden komen, dus dan zou het toch een stuk minder gezellig en private zijn dan bij de meeting.

Geordie shore amsterdam xSunkissed


Geordie shore amsterdam xSunkissed

Ik vond het zo ontzettend leuk om deze Geordies te ontmoeten, ik kan wel zeggen dat dit echt 1 van de leukste dingen is geweest die ik als blogger mag doen! Bedankt MTV Nederland. ♥

 

Natuuuuurlijk was dit event niet voor niets, nee, ik weet nu dat we nog even geduld moeten hebben. Geordie Shore seizoen 10 begint in Nederland op 12 april. Kijken dus!

Omdat Alexandra was uitgenodigd, maar niet aanwezig kon zijn ging ik ook voor haar en op haar blog zal ook een stukje over dit event verschijnen wat ik heb geschreven. Klik hier voor het artikel op Ilumuoti.nl

Wie is jullie favoriete Geordie?

Reacties (14)

 1. DQ

  Aaah I love Geordie Shore! Super gaaf! X

 2. july

  Wat leuk zeg! Zag er super gezellig uit.
  july recently posted…Ho ho, zwangerschap, kids & Co.

  1. Nadia

   Dat was het ook zeker!
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

 3. Justine

  Zooo gaaf! leuk verslagje ook. Ik baalde stiekem wel dat ik uit eindelijk niet meer kon, want Geordie Shore is ook een van mijn grootste guilty pleasures. Wel jammer dat Scotty niet meer kwam, die vind ik toch net iets leuker dan Aaron, haha. Charlotte is mijn favoriet!
  Justine recently posted…Lente winactie – maart 2015

  1. Nadia

   Hahaha, gelukkig voor mij kwam Aarom <3
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

 4. Floortje

  Woee, supergaaf! Moet toegeven dat ik ook met smart zit te wachten op seizoen 10 :) Ik wist niet eens dat dit was, anders had ik misschien ook wel even mijn trots opzij gezet…
  Floortje recently posted…My *Current* All Time Favourite Music Artists #1

  1. Nadia

   Haha, de locatie was geheim, dus er stonden buiten geen fans ofzo hoor.
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

 5. Jennifer

  Supergaaf dat je hier na toe bent geweest! En super dat er weer een nieuw seizoen komt 😀
  Jennifer recently posted…Mijn baantjes

 6. Maaike

  Wauw, wat ontzettend leuk dat je ze ontmoet hebt! I’m jealous right now, haha <3
  Maaike recently posted…PERSONAL: De Blogspiratie Tag

  1. Nadia

   Ja leuk he! Ik had het niet willen missen haha
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

 7. Manon

  Wel super gaaf zeg! Leuke vlog ook!
  Manon recently posted…The Budget Tag

  1. Nadia

   Ja vond ik ook, echt zo gaaf! Dankjewel :)
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

 8. Denise

  Aaaah zo leuk dat je hier naar toe bent geweest. Ik kon helaas niet komen, maar de foto’s zeggen genoeg. Super! <3

  1. Nadia

   Dankjewel, ja het was echt 1 van de leukste dingen. Als je zelf Geordie Shore kijkt is het echt heel leuk om ze in het echt te ontmoeten en ook in zo een ontspannen setting.
   Nadia recently posted…Meeting Geordie Shore’s Gaz & Aaron + vlog

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge