Review Max factor Excess Volume xSunkissed

Max Factor Excess Volume mascara

Op gebied van mascara hou ik vaak vast aan dezelfde, als die mij bevalt. Maar voordat mijn andere favoriete mascara op was, was hij al vervangen door deze! Vandaag laat ik jullie de Excess Volume mascara zien van Max Factor.

Het is een robuustere huls dan ik gewend ben, het is best een ‘dikkerd’ als ik het zo mag zeggen. Aan beide kanten zit een applicator die een verschillend effect geeft. Waarom? Omdat Max Factor erachter kwam dat de meeste vrouwen meerdere soorten mascara gebruiken om hun wimpers het gewenste effect te geven. Slimme keuze dus. Ik vind het dikke alleen niet zo fijn in de hand liggen, maar dat is persoonlijk.
Max Factor Excess Volume xSunkissed

Hoe werkt het?
De Max Factor Excess Volume mascara bestaat uit twee stappen om je wimpers maximale impact te geven.
Stap 1 is de base coat – Extreme volume: De volumineuze formule bevat onder andere wax, zwart pigment en een volle micro textuur, en is de basis van een kwalitatieve base coat. Met dit borsteltje kun je de wimpers ook goed separeren, ik vind niet echt dat stap 1 zorgt voor ‘extreme volume’.
Extreme volume mascara xSunkissed

Stap 1 Max factor xSunkissed

Je moet stap 1 wel even laten drogen, want anders gaat het na stap 2 klonteren weet ik uit ervaring.

Stap 2 is de top coat – Intense lak finish: De pikzwarte lak finish is dunner dan de base coat, waardoor het de wimpers gemakkelijk de juiste dekking geeft. De formule, die op gel is gebaseerd, brengt een top coat over de wimpers aan. Hierdoor zijn deze nog voller en glad, voor een look die lang mee gaat. Hiermee maak je het echt af, het word allemaal net wat meer volume en zwart.

Max factor excess volume xSunkissed

Max factor Excess xSunkissed

Ik vind deze mascara heel fijn, alleen is hij er erg moeilijk af te halen. Normaal ben ik minder lang bezig met mijn make-up verwijderen, maar sinds ik deze mascara gebruik moet ik er wat langer voor uittrekken. Niet erg natuurlijk, maar als jij iemand bent van ‘Even tissue over mijn gezicht en hop naar bed’ dan moet je deze mascara niet nemen.
Excess Volume mascara xSunkissed

Max Factor Excess Volume mascara is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen in de kleur Black. De aanbevolen verkoopprijs is € 19,99. Misschien vinden jullie dat wat duur, maar ik vind het echt een fijne mascara. Het feit dat hij sinds de eerste keer al in mijn everyday tasje zit bewijst dat maar weer!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Mariëlle

  So hee dat ziet er echt geweldig uit! Ik gebruik de Miss Manga, love it!
  Mariëlle recently posted…Nails: MUA nagellak

 2. Kelly

  Ik vind hem erg mooi!
  Kelly recently posted…July wishlist.

 3. Manon

  Ik betaal nooit zoveel voor een mascara, maar deze ziet er wel prachtig uit.
  Manon recently posted…Cien Nail Polish – Frenchlook Rose & Deep Turqoise

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge