Mi Moneda Make it Your Own

Mi Moneda is voornamelijk bekend van de populaire muntkettingen. De kettingen kun je zelf samenstellen en eventueel munten verwisselen als je er op uitgekeken was. Toch is het merk niet alleen kettingen. Vandaag laat ik jullie de ringen zien van Mi Moneda die hetzelfde idee hebben als je kettingen.


De ring is verkrijgbaar in drie kleurvarianten; zilver, goud en rosé goud, met of zonder crystals en te combineren met je favoriete mun, ofwel moneda. Iedere ring heeft een eigen inspirerende tekst. Maak vanaf je computer, tablet of smartphone online je eigen ontwerp door je favoriete ring te combineren met een stijlvolle moneda. De keuze is enorm, met de gehele collectie kunnen zo’n 300.000 mogelijke stijlcombinaties gemaakt worden. Zo is de kans heel klein dat jij op school iemand met dezelfde ring tegenkomt!

Ik ben eens aan de slag gegaan met de online ontwerp app en dit is mijn uitkomst!

Je kunt de ring dan delen op bijvoorbeeld je Facebook. Handig als tip, voor als je bijna jarig bent. Wil je de ring echt kopen, dan kun je een code uitprinten die voor jouw ring staat. Dan kunnen ze hem in de winkel voor je samen stellen!

Is de Mi Moneda ring iets voor jou?

Reacties (4)

 1. Wendy

  Leuk artikel, geheel duidelijk voor de leek onder ons 😉
  xx

 2. Nadiaa

  Ja mooi zijn ze he!

 3. Laura

  Wat een toffe ringen!

 4. Chanty

  Ik vind die in de header met die buddha echt ontzettend mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge