Mijn favoriete Youtubers

Naast dat ik mijn eigen filmpjes maak, kijk ik ook regelmatig filmpjes op Youtube. Ik ben niet op heel veel kanalen geabonneerd, maar wil er toch een paar met jullie delen!

Om meteen met mijn favoriet te beginnen;

Lauren Curtis.
Lauren is een Australische beauty guru en ik vind haar altijd zo lief overkomen in haar video’s! Ze heeft zowel een beauty kanaal als een persoonlijk vlog kanaal. Ik volg alleen haar beauty kanaal waar ze tutorials en andere beauty dingen op plaatst. Ze is echt heel leuk!

De volgende die ik volg is CutePolish. Op dit kanaal staan allemaal leuke nail-art filmpjes en zoals jullie weten vind ik het erg leuk om mijn nagels te doen alleen soms is mijn inspiratie een beetje weg! Over het algemeen zijn haar tutorial super easy, dus een aanrader voor beginnende nailarters(nee, dat is geen woord..)! Elke vrijdag komt hier een nieuw filmpje.

Nummer 3 (&4) is Zoella230890. Zoe is Brits en ik vind dat ze heel leuk praat en super spontaan is in haar video’s. Ze plaatst allerlei soorten filmpjes, soms alleen, soms met andere Youtubers, of met haar broertje die inmiddels ook een bekende Youtuber is Joe Sugg/Thatcher Joe. Op hem ben ik trouwens ook geabonneerd!

Natuurlijk volg ik nog wel meerdere Youtubers, maar vaak kijk ik ook random. Wie moet ik ook nog echt volgen? Let me know!

Enneeee, volgen jullie mij al op Youtube? Klik!

Bron afbeeldingen: Instagram/Twitter van de Youtuber zelf.

Reacties (6)

 1. Silke

  Shaaanxo, een vriendin van Lauren 😉 , emilynoel83 en Nicole Guerriero!

 2. Nadiaa

  Ik ga die ook eens bekijken Nicole! Altijd leuk om nieuwe Youtubers te ontdekken.

 3. Nicole | Coco Gold

  Ik vind Zoella ook echt geweldig :) Ze is zo leuk! Ik vind Pointlessblog en Dicasp ook heel erg leuk. Dat zijn mijn drie favorieten :) Liefs, Nicole

 4. Lena

  Ik ga ze even bekijken!

 5. Littlefashiolista

  3 en 4 vind ik het leukst (:

 6. Manon Boerakker

  Deze mensen ken ik nog niet.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge