Mijn gezichtsverzorging

Vanmorgen bedacht ik mij opeens dat ik eigenlijk best veel gebruik voor mijn gezicht. Cleanser, serums en verschillende crèmes. Het leek mij leuk om eens te laten zien wat ik allemaal gebruik.


Ik begin met hetgeen waar ik er maar 1 van gebruik; cleanser. Ik gebruik de Express Cleanser van Lancaster. Een flinke fles met 400ml inhoud. Daar hou ik wel van. Ik gebruik hem elke ochtend en avond. Hij heeft absoluut geen aanwezige geur en hij maakt je gezicht goed schoon. Mijn waterproof mascara haal ik er trouwens niet mee weg.

Lancaster Express Cleanser €19,90

Als tweede een Fluid, ook van Lancaster. Deze fluid gebruik ik op mijn T-zone, omdat deze altijd wat vetter is. Dus kin, neus en deel van mijn voorhoofd. Ik vind deze ook erg fijn, hij is totaal niet vet, beetje waterachtige substantie en trekt snel in. Hij ruikt ook fris. De Fluid zorgt ervoor dat de vette en gecombineerde huid er de hele dag zuiver en mat uitziet. Deze gebruik ik in de ochtend voor mijn make-up, maar ook wel eens in de avond.

Lancaster Aquamatt Fluid €23,25

Als ik de Fluid gebruik, gebruik ik op de rest van mijn gezicht de rich creme van dezelfde Aquamatt lijn. Deze is veel dikker en trekt ook veel minder snel in dan de Fluid. Deze gebruik ik sowieso elke morgen voor mijn make-up.

Lancaster Aquamatt Rich Cream €24,95

In de avond gebruik ik meestal de Hope in a Jar van Philosophy. Deze heeft een heel aparte geur, beetje medicijn-achtig. Ik kan er echt niet aan winnen, dus smeer deze over mijn hele gezicht en spray meteen een parfum op. De Hope in a Jar smeert fijn uit en trekt echt ontzettend snel in.

Philosophy Hope in a Jar €39,95

Als extra gebruik ik nog 2 serums, allebei van Lancaster. Elke ochtend gebruik ik 1 van de 2.

De Lancaster 365 Cellular Elixir Intense is mijn favoriet van beide, deze is heel dun en trek snel in. Hij laat ook geen vettig laagje achter op mijn huid. De geur vind ik zo lekker! Dit serum is echt een wondermiddel als het daadwerkelijk zijn beloftes nakomt. Het serum beschermt je huid tegen dingen als milieuvervuiling, stress, hersteld je huidcellen, werkt tegen huidveroudering en nog van alles. Lekker smeren dus! Lancaster 365 Cellular Elixir Intense 50ml voor €98,-
Ik heb de 100ml, dit is eigenlijk een salonformaat en daarom niet te koop in de winkels.

Het andere serum is de Lancaster Skin Therapy Day Shield
Dit is een kleinere tube die ook veel dikker is van substantie, deze gebruik ik meestal als ik mijn gezicht van droog vind. Er zit ook een spf30 in, flink veel voor deze winterse dagen. Beter te veel dan te weinig he.
Dit Dayshield kost iets van €30,-

De prijzen zouden iets af kunnen wijken, ik gebruik deze producten namelijk al een tijd en heb dus even gegoogled naar de prijzen.

Reacties (1)

  1. Anonymous

    Haha, ik gebruik alleen een tonic, verder niks.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge