Mijn make-up @ fotoshoot

Zoals jullie weten doe ik eens een fotoshoot, vorige week heb ik model gestaan voor Kimberly van Barbiepop.
Het onderwerp van de shoot was een Cirque Du Soleil, Kimberly had gekozen voor de ‘scene’ van een clownsduo waar het vriendje van doodgaat. De clown die overblijft is dan heel triest. Ik ben dus die clown die overblijft.

De make-up is geïnspireerd door John Galliano, jeweetwel, die van Dior die met zoveel ophef is ontslagen.

De jurk die ik aankreeg voor de shoot had ze zelf gemaakt.
Hier een aantal backstage foto’s die ik even met mijn telefoon had gemaakt;

Mijn haar was hier trouwens nog niet klaar, maar mijn batterij was zo goed als op, dus even snel fotootjes gemaakt. De echte foto’s zullen nog wel even duren, maar die zal ik zeker ook met jullie delen!

Ik vond het wel vreemd om in de spiegel te kijken met die vreemde wenkbrauwen, het leek dan alsof ik zelf fronste, terwijl mijn gezicht gewoon ontspannen was.

De make-up vond ik echt heel erg mooi en de dag zelf was erg gezellig!

Wat vinden jullie van deze look?

Reacties (3)

 1. Anonymous

  echt heel mooi

 2. Frederiek

  Super gaaf! Ben benieuwd naar de foto’s

 3. beautyforgirls

  Wauw, heel erg gaaf.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge