Mitsy stash puppy

Mijn puppy stash!

Jullie hebben een paar dagen terug al kunnen lezen over mijn nieuwe hondje Mitsy. En bij een nieuw hondje horen natuurlijk nieuwe spulletjes. Suky, ons andere hondje heeft namelijk haar eigen kleedjes en dingen en ik wilde dat natuurlijk ook voor Mitsy. Vandaag laat ik een stel van haar spullen zien!


Omdat Mitsy nog maar 9 maanden is, moet zij nog van alles leren. Als er niemand thuis is, of als we allemaal slapen moet ze in de bench. Ik wilde graag een bench zoals onze andere hond ook heeft, zodat ze lekker een eigen plekje heeft maar dat ze nog wel alles om zich heen kan zien.

Bench hond xSunkissed
In de bench ligt een wit kleedje wat een beetje op een vachtje lijkt. Deze ligt op de bodem en daarop ligt een blauw mandje en in dat blauwe mandje ligt dan weer een grijs vetbed. Ik heb gemerkt dat ze ook graag onder een kleedje ligt in de avond, dus vandaar dat we die er nog bij hebben gelegd.

Kennel xSunkissed

Naast een bench heeft ze ook een lekker kussen, deze heb ik uitgezocht bij Huisdierenplein. Het is een mooi kussen van 100 x 70 cm, lekker groot voor een klein hondje maar dat vind ik fijn voor haar.  Ook misstaat het kussen niet in je woonkamer, want het heeft een mooie print met ruiten. Ik vind hem er daardoor luxe uitzien. De hoes kun je wassen zodat hij ook mooi blijft als je hond er met modderpootjes op heeft gestaan haha. Het kussen is niet alleen water-en weerbestendig, maar ook duurzaam, lucht- en vocht doorlatend. Dat is precies wat je nodig hebt voor een hondenkussen! Mitsy sprong er meteen al op toen ik hem nog uit het plastic moest halen en ze heeft er meteen de hele tijd op gelegen en liggen rollen. Blije hond, blij baasje! ♥

Huisdierplein xSunkissed
Mitsy moet soms ook mee in de auto, of even mee op visite. Dan is het lekker als ze een eigen kleedje mee heeft. Daarom heb ik de Norfolk Hondendeken in het grijs uitgekozen. Het is een lekker zacht kleedje van 75 x 46 cm, je kunt hem opgevouwen of opgerold meenemen. Dan kan ze in de auto of bij de visite toch lekker liggen.

Kleedjes xSunkissed
De witte is het kleedje wat ik eerder noemde, dat onder in haar bench ligt. Het ding op het grijze kleed is een hertengewei wat goed is om op de kluiven, een natuurlijke tandenborstel. Het roze is een lichtgevende kattenband, Mitsy is donker en het veld waar ik haar uitlaat is niet verlicht. Nu loopt ze nog vast in het donker, omdat ze nog moet leren dat ze niet op de weg gaat lopen, maar als ze straks los loopt is ze niet goed te zien. Deze kattenband kun je opladen met een USB kabel en kun je aanklikken op knipperende lichtjes of lichtjes die aan blijven staan. En ze heeft een kattenband omdat ze gewoon klein is, ze zijn er ook voor grote honden!

Lichtgevend halsbandje xSunkissed

De items van Huisdierplein zijn uitgezocht voor een samenwerking, mijn mening over deze items is hierdoor niet beïnvloed. Ik kan jullie Huisdierplein echt aanraden. Ze hebben veel keuze en een overzichtelijke site. Pluspunt: bij het bestellen kun je zelf je aanklikken wanneer je je pakketje wilt ontvangen. De producten komen netjes verpakt bij je binnen. Mijn honden waren allebei ontzettend nieuwsgierig wat er in de doos zat. Ze wisten stiekem vast al dat het hondenspullen waren!

Huisdierplein xSunkissed review

 

Prijzen en verkrijgbaarheid van de items:
Bench 62 x 44 x 52 cm kost € 50,- bij Pets Place
Huisdierenmat vachtje 70 x 100 cm kost 3,50 bij Action
Hondenmandje kost 5,50 bij Action
Woef Woef – Madison hondenkussen 100 x 70 cm kost € 34,49 bij Huisdierplein
Hondendeken Norfolk 75 x 46 cm kost € 9,95 bij Huisdierplein
Hertengewei kluif small voor € 4,50 bij Huisdierplein
Lichtgevend halsbandje  7,95 bij Huisdierplein

Reacties (3)

  1. Trudy D.

    Wat leuk dat je een nieuwe pup bij hebt! She is sooooo cute! x

    http://www.itstrueblog.com

  2. Evelien

    Leuke spullen! Die Visio Light is handig zeg. Misschien toch maar eens kijken daar voor wat leuks voor Bram. Klinkt als een toffe webshop! :)
    Evelien recently posted…Review: The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Clay Mask

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge