Milkshake in je haar!

Vandaag stond ik onder de douche met een milkshake in mijn haar, na het douchen smeerde ik nog wat milkshake in mijn haar. Geweldig middeltje hoor, wanna know more? Lees dan snel mijn artikel!

Oke ik maak een grapje, ik deed geen milkshake in mijn haar, maar Milk_Shake. Milk_Shake is een verzorgingslijn voor je haren en ik heb daar 3 producten van ontvangen.
De verpakkingen zijn strak, maar leuk.

Milk_Shake active milk mask
Dit melk masker is perfect voor de droge of beschadigde haartjes, het masker is gemaakt om ervoor te zorgen dat jouw haren weer geconditioneerd en versterkt worden.
Melkproteïnen, rijst- en avocado oliën, vochtregulerende ingrediënten, vitamine E en Integrity 41 vullen de haarstructuur aan en versterken hem, tegelijkertijd verzorgen ze de schubbenlaag en maken het haar zacht en glanzend. Exactly what your hair need, right? Je springt eerst onder de douche en wast je haar volgens je normale routine, daarna verdeel je dit masker in je handdoek droge haar. 3 tot 5 minuutjes laten intrekken en uitspoelen maar. Werkelijk, mijn haar is nog nooit zo zacht geweest na een haarmasker! Echt wauw. Dit, naar milkshake ruikende, haarmasker vind ik echt een aanrader.

Milk_Shake conditioning whipped cream
De bus waar de Milk_Shake conditioning whipped cream in zit doet je echt denken aan een bus slagroom. Het product zelf trouwens ook en als je het dan ook nog ruik zou je het zo opeten. Het romige bolletje ruikt namelijk naar een zoete milkshake! Dit product bevat een diep hydraterende en beschermende formule. De melkproteïne conditioneren het haar en specifieke bestandsdelen zorgen voor een diepe en langdurige vochtregulatie.
Je gebruikt deze whipped cream na het douchen, als je haar nog vochtig is. Je verdeeld een dotje door je haar en je mooie lokken kunnen er weer tegenaan! je hoeft dit product niet uit te spoelen.

Milk_Shake glistening argan oil
Zoals jullie misschien wel weten is Argan olie een weldoener voor veel dingen, waaronder je haar. Ook Milk_Shake heeft flesjes met argan olie die je haar meteen voedt en hersteld. Argan olie zorgt ook voor een mooie glans, mits je er niet teveel van gebruikt, dan wordt het gauw een vette boel en dat willen we niet! Dus, hoe wel? Verdeel een paar druppels over je handpalmen en haal je handen door je vochtige haar. Zelf gebruik ik in mijn haarpuntjes altijd een beetje extra.

Prijzen
Milk_Shake active milk mask 150ml kost €14,95
Milk_Shake conditioning whipped cream 200ml kost €17,95
Milk_Shake glistening argan oil 10ml €8,25

De producten zijn verkrijgbaar bij veuF.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. gurlystyle

    Hihi dat lijkt me een heerlijk mikeshake om in mijn haar te smeren

  2. Anonymous

    Bij de titel dacht ik echt whutttt

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge