Max factor review xSunkissed

Miracle Match Foundation van Max Factor

Foundation collecties zijn altijd weer een beetje spannend, zou er een goede kleur voor mij tussen zitten? Vaker niet dan wel, maar gelukkig kon ik de Max Factor foundations goed testen omdat hier wel een kleur tussen zit die ik kan matchen met mijn huidskleur!


In de Miracle Match foundation collectie zitten zes verschillende tinten voor meiden met een blanke tot heel licht getinte huid. Een perfect ogende huid is het geheim van schoonheid en eigenlijk wil iedereen wel een flawless huidje in een egale kleur. In mijn geval maakt foundation al een heleboel goed, ik oog in 1x een stuk frisser als alle oneffenheden weggestopt zitten onder een laagje foundation.
Toch willen we niet het gevoel hebben dat er iets op onze huid ligt, dus een foundation moet vooral nauwelijks aanwezig zijn gevoelsmatig. Max Factor heeft naar die wensen geluisterd en hun antwoord is de Miracle Match Foundation!

Foundation Max Factor xSunkissed

De foundation zit in een glazen flesje met een drukpompje, wat ik echt super slim aan dit pompje vind is dat je hem kunt doseren. Als je het pompje helemaal naar links draait komt er minder uit dan dat je hem naar rechts draait. Zo kun je hem instellen op jouw gewenste hoeveelheid en verspil je zo minder mogelijk.

Miracle Match xSunkissed

De foundation ruikt naar hazelnoot. Er staat niks in het persbericht hierover, maar ik vind het wel lekker haha. De foundation is een wat dikkere substantie dan ik gewend ben, maar hij is evengoed prima te verdelen over je huid en je kunt hem ook fijn opbouwen als je ergens iets meer dekking nodig hebt. De foundation zelf dekt namelijk niet 100%, iets wat de meeste meiden ook niet nodig vinden voor een everyday-foundation.

Swatches Foundation xSunkissed
Van onder naar boven; #45 Warm Almond, #47 Nude, #50 Natural, #75 Golden, #77 Soft Honey en #80 Bronze. Ik ben erg tevreden over deze foundation, zelf gebruik ik de kleur #45 Warm Almond, de lichtste van de collectie.

De Match Miracle Foundation is al verkrijgbaar en kost  € 16,99.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Alice Mandaro

  Ik ben fan van de foundation!

 2. Rachel

  Ik ben wel erg benieuwd naar deze foundation liefs en nog een fijne week!

  1. Nadia

   Dankjewel voor je reactie, en jij ook!
   Nadia recently posted…Miracle Match Foundation van Max Factor

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge