Miss Sporty lakjes

Vandaag heb ik weer 3 nagellakjes van Miss Sporty voor je. Het zijn 3 fijne kleurtjes, dus kijk mee of ze goed dekken en alles wat je wilt weten over een nagellak!

De Clubbing Colors zijn al zolang ik mij kan heugen nagellakjes die in bolle flesjes zitten. Dat ziet er al gezellig uit vind ik. Je hebt heel wat varianten; kleurtjes, special topcoats als blacklight, ook glitters en blanke topcoats kun je ervan vinden.
Ik heb laatst toevallig de blacklight topcoat gekocht, hier zal ik nog een artikel over schrijven of hij werkt.

Terug naar de kleurtjes! Kijk naar de swatches.

Dit is een beetje een roze/koraal achtig kleurtje. Ik vind hem erg leuk. Op de foto draag ik 2 laagjes. Helaas chipte deze na 2 dagen al.


Deze lijkt op de foto eerder lichtblauw, maar het is echt een zeegroene kleur. Op de foto draag ik 2 laagjes en deze lak bleef wel 4 dagen zitten zonder chip! Toen ging ik een andere lak dragen, dus wie weet hoe lang hij anders had blijven zitten.


Op de foto draag ik 3 laagjes en vind hem een beetje vlekkerig. Op deze foto heb ik de zwaluw sticker gebruikt uit het Bourjois nail-art kitje.

Ik vind wel dat deze lakjes niet zo fijn lakken. Geen van 3e is echt goed vloeibaar, ze lijken wat stroperig. Ook de kwastjes zijn stug en hebben allemaal ongelijke haartjes. Normaal heb ik daar geen last van bij Miss Sporty, maar toevallig bij deze drie wel.

De Clubbing Colors van Miss Sporty kosten €1,99 per stuk en zijn o.a. te koop bij DA en Etos.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. glossypunchcom

  supermooie nagellakjes ik zou die rode echt vaak dragen :)

 2. Rosie

  Ik vind het erg vrolijke kleurtjes maar toch niet helemaal mijn smaak. Ik ga op het moment liever voor pasteltinten of holografische lakjes :)!

  Als je het leuk lijkt; ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super tof toch, bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen ‘feesten’!

  Liefs van Rosie

 3. Roxanne

  Ik vind de kleuren erg vrolijk :)

 4. Lina

  Ik vind die paarse er ook niet zo mooi uitzien, maar met die zwaluw erbij staat het wel heel mooi1

 5. Nikki Moorees

  supermooie kleurtjes :)
  dat koraalkleurtje vind ik heel erg leuk !!
  xx

 6. Budgetproof.nl

  Hele gave kleuren dit. & die zwaluw op die ene nagel is leuk zeg!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge