Miss Sporty Perfect Color Lipsticks

Vandaag heb ik weer 4 mooie budget lipsticks voor jullie! Miss Sporty nagellak heb je al vaker kunnen zien op xSunkissed, maar nog geen lipsticks. Ik heb er dus 4 van de laatste collectie en die mag ik jullie natuurlijk niet onthouden.


Ik heb de kleuren #012 Hard Candy, #015 I Chat, #038 I Love en #051 Bubble Gum en in totaal zijn er 20 kleuren verkrijgbaar.

Op volgorde van de namen hierboven is de foto gemaakt.
In twee van de kleuren zit een metallic shimmer, ik vind dat persoonlijk niet zo mooi, maar ik weet ook dat er meiden zijn die dat juist wel heel mooi vinden.

Zoals je ziet zijn ze allemaal mooi gepigmenteerd, alleen de #015 I Chat zie je niet zo goed, maar dat is meer een soort shimmer dan echt een kleurtje. Toen ik ze op mijn lippen deed rook ik meteen een lekker fruity geurtje. Ze voelen fijn op je lippen, zelfs een beetje verzorgend gevoel! De verpakking is erg simpel, gewoon blauw plastic, zoals we van Miss Sporty gewend zijn. Op de onderkant zit een sticker van de kleur met daarop het kleurnummer en de kleurnaam.

De full face foto’s. Ik heb een beetje geïrriteerde ogen door mijn hooikoorts, maar kijk daar maar omheen haha.

012 Hard Candy. Dit is een mooi roze/rood kleurtje met een shimmer.

015 I Chat, heel licht roze/nude kleurtje met veel metalic shimmer.

038 I Love. Haha ik kon een funface niet laten bij dit kleurtje. Intens roze, wow. Echt heerlijk kleurtje!

051 Bubble Gum. Het is mij een raadsel waarom deze oranje lippenstift Bubble Gum heet. Bubble Gum is hardstikke roze! Maargoed, dit is dus een oranje achtig/koraal kleurtje. Ik denk dat deze ook bij donkere meiden heel mooi zal staan!

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks zijn er in 20 kleurtjes en kosten €2,49.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. True

  I love is echt mooi!!!! xx

 2. Rachel Kromdijk

  Die oranje lijkt mij een erg leuk zomers kleurtje!

  ik heb er al een aantal lipsticks van! en nog steeds tevreden met het merk.

  liefs

 3. Amy

  I Love vind ik echt prachtig!

 4. Suzanne Zoet

  Mooie kleurtjes! Ik vind vooral het ‘I love’ kleurtje heel erg mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge