Header meet mitsy

Something new. Meet Mitsy

Soms ben je niet op zoek, maar loop je tegen iets aan. De perfecte jas, die je nooit gemist hebt. Een prachtig horloge. Of een hond. Dat laatste had ik 3 weken terug ongeveer.

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten doe ik vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Niet met de intentie om daar een hond vandaan te halen, maar omdat ik het leuk vind. Er zijn al verschillende leuke honden voorbij gekomen, maar ik ben niet opzoek naar nog een hond, dus ik ging elke dag na mijn vrijwilligerswerk weer alleen naar huis. Precies zoals het plan was.
Tot 3 weken terug.
Mijn leven is sowieso flink veranderd. Wist ik vorig jaar nog niet precies wat ik ging doen, verhuisde ik naar Spanje voor 7 maanden en deed ik lekker waar ik zin in had. Heb ik nu een baan en ben ik opzoek naar een huisje voor mezelf. Het krijgt wat meer een vaste vorm allemaal haha.

Suky xSunkissed

Ik heb in mijn leven altijd honden gehad en we hebben thuis ook nog een hondje, Suky. Die zie je op de foto hierboven. Alleen als ik op mezelf woon, wil ik ook een hond. Een kleintje, maar niet zo een tuttig trilhondje. Gewoon een hondje met karakter, maar wel klein. Drie weken terug was er een pup van 9 maanden naar het asiel gebracht. Ze zag er zo schattig, maar ook wel stoer uit. Ik was verliefd! Na wat overleg met mijn ouders en mijn baas was ik er uit; dit hondje ging met mij mee :)

Mitsy lief xSunkissed

We hadden Suky mee naar het asiel genomen om te kijken of het onderling klikte. Volgens de vorige baasjes vecht ze namelijk voor speelgoed en eten. Balletje meegenomen naar het park en niks aan de hand. Helaas was Mitsy, zo heet ze, mank toen ik haar wilde ophalen, dus het duurde 2 weken voordat ze thuis kwam. Nu is ze 2 dagen thuis en is iedereen verliefd op haar! Zij en Suky spelen de hele dag en dat vechten… ik kan het mij toch niet voorstellen. Ze eten samen en spelen samen.

Mitsy xSunkissed

Ze is nog wel echt een puppy en moet nog veel leren. Ze kan nog niet veel op commando, maar dat komt wel goed. :)

Jullie zullen Mitsy nog wel vaker voorbij zien komen op mijn Social Media accounts en op mijn blog!

Reacties (7)

 1. Birgit Roobol

  Wat een schatje! Lief koppie zeg :-).

  1. Nadia

   Jaaa, ze heeft een heel schattig koppie!

 2. July

  Wat een leukie is mitsy, ik ben fan!

 3. manon

  Wat een schatje!
  manon recently posted…Wishlist | Shopmeeting & Antwerpen

 4. Mariëlle

  Wat fijn dat je leven nu ‘vorm’ krijgt, dat moet bij mij ook nog even gebeuren haha… En wat een schatje zeg, geen wonder dat je daar blij mee bent :)
  Mariëlle recently posted…Schmidt’s Deodorant

  1. Nadia

   Dat komt vanzelf wel :)
   En ja, echt zo lief is ze!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge