Modern Muse by Catrice

1 van onze favoriete budgetmerken heeft weer een mooie collectie voor ons in petto.
De nieuwe Limited Edition heet “Modern Muse” en is voor augustus en september 2011, kijk even mee naar de producten en kleurtjes.

Ik ben zelf nagellak-fan dus daarom begin ik met de nagellak.
Zoals we gewend zijn mooie strakke verpakkingen en grote flesjes, de nieuwe kleurtjes zijn C560 Rusty But Sexy, C650 Goldfinger, C460 In The Bronx, C680 Khaki Perry en C620 Captain’s Sparrow Boat. Natuurlijk weer leuke namen, want ja, nail-addict onthouden een kleur nou beter als hij Captain’s Sparrow Boat heet dan #0034. It’s true.

Van links naar rechts; In the Bronx, Rusty but Sexy, Goldfinger, Captain Sparrow’s Boat en Khaki Perry. De lakjes zijn een beetje metalic, wat je steeds meer terug ziet komen. Met deze lakjes ben je dus helemaal ‘in’.
De lakjes kosten €2,49 per stuk.


Als 2de de lipstains, opeens zijn ze er overal, was het voorheen nog lipgloss en lippenstift, is de lipstain nu helemaal in. Ook in deze Catrice collectie vind je ze terug in 2 kleuren, C10 Holly Wood en C50 Red & The City. De lipstain zorgt niet alleen voor kleur maar ook verzorgd deze je lippen. Ook leuk om te gebruiken als basis kleur onder je gloss.
€3,99 per stuk

En als laatste de 2-in-1 mascara, je kunt door aan dop 1 of 2 te draaien kiezen voor meer of minder mascara aan je borsteltje. Zo kun je dus dikke of dunne wimpers creëren. Look 1 zorgt voor subtiel volume en een natuurlijke wimperstijl, terwijl je met look 2 intens volume en spectaculaire wimpers creëert.

Deze kost €4,49

Er komen ook nog oogpotloodjes en oogschaduw’s uit bij deze collectie.
Verkrijgbaar vanaf augustus in de Kruidvat filialen die Catrice verkopen en een aantal van deze producten blijven in het vaste assortiment.

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Hmm, ik koop liever 1 mooie Chanel kleur dan 10 van dat stomme budget nagellak waar iedereen mee loopt.

  2. Kantinka

    Jeej, ik betaal nooit heel veel voor mascara, meestal gewoon 3 euro ofzo, maar dus nu kan ik ook zo een 2-1 mascara proberen!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge