Moederdag 2016 xSunkissed

Moederdag 2016

Niet meteen in de schrik schieten, het duurt nog even voordat het Moederdag is. Omdat een leuk cadeautje soms wat meer tijd kost bedacht ik mij om op tijd een post te schrijven met leuke ideeën zodat je zelf nog tijd genoeg hebt om het in huis te halen.

Ieder jaar geef ik mijn moeder iets, soms iets wat ik gekocht heb en soms iets wat ik voor haar heb gemaakt. Eerder heb ik bijvoorbeeld een lekkere bodyscrub gemaakt. Dit jaar zat ik te denken om iets met foto’s te doen. Er zijn verschillende websites die het mogelijk maken om fotocadeau’s te leveren. Ik vind het altijd een beetje spannend hoe de kwaliteit zal zijn, daarom deel ik vandaag alleen webshops waar ik zelf positieve ervaringen mee heb.

Mokken xSunkissed

Mijn zusje en ik hebben twee jaar terug samen een fotoshoot gehouden, niks professioneel, maar lekker spontaan. Deze foto’s hebben wij afgedrukt en in een grote lijst gestopt voor onze vader. Voor Vaderdag dus. En aangezien onze ouders gewoon happy married zijn en samen wonen hoeven we dit niet nog een keer te doen voor haar, want hij staat in de woonkamer.

Polaroids xSunkissed

Ik heb zelf goede ervaring met Webprint dus daar nam ik een kijkje. Het aanbod is groot! Muismatten, kalender, mokken, tegeltjes, telefoonhoesjes, notitieboekjes, name it, en het is er.
Nu is mijn moeder gek op haar paard, dus het is natuurlijk erg leuk om een leuke foto met haar paard af te drukken op een item of gewoon als canvas voor aan de muur.

Kaartwereld xSunkissed

Natuurlijk maak je je cadeau af met een mooie Moederdagkaart waar je in schrijft waarom jouw moeder de leukste, liefste of gekste moeder is. Geef het totaal samen met een ontbijtje op bed en je moeders Moederdag kan niet meer stuk!

 

Pssst. Mocht je kiezen om een mok te bedrukken, gebruik dan deze kortingscode: WPNLMDMK3E voor € 3,- korting.

Hebben jullie al een idee wat jullie je moeder geven op Moederdag?

 

 

Reacties (1)

  1. manon

    Ik ga met mijn moeder tapas eten bij een nieuw restaurant in Nijmegen
    manon recently posted…Ik ga naar Antwerpen en ik neem mee…

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge