Moederdag tips xSunkissed

Moederdag gifts

Net zoals elk jaar is het dit jaar ook weer Moederdag, de dag dat je moeder graag een extraatje krijgt. Omdat het soms een beetje vergeten wordt leek het mij slim om het lekker op tijd op de blog te plaatsen zodat jullie nog even over kunnen denken wat je aan je moeder geeft. Vandaag wat ideeën.

Het hoeft helemaal niet duur te zijn, het gaat om het idee dat je er even extra aan denkt. Vorig jaar heb ik een scrub voor mijn moeder gemaakt, klik hier om te lezen hoe ik dat heb gedaan.


Een ander idee is een kado met een foto. Een leuke herinnering.Bij de Hema heb je heel veel opties, bijvoorbeeld een sleutelhanger, een mok of een telefoonhoesje. Een gewoon fotoboekje met leuke foto’s kan natuurlijk ook! Of druk allemaal losse foto’s af en een passende quote en maak een collage in een grote fotolijst.Ook leuk is als je een ontbijtje op bed maakt, croissantjes, geperste sinaasappelsap of een kopje thee, gekookt eitje. Kost bijna niks, alleen wat inspanning, maar dat wordt zeker gewaardeerd!Is je moeder wel gek op zoetigheid? Vul een grote wekpot met allemaal hartjes snoepjes of ander lekkers!

En anders is een bos bloemen vast ook welkom en dat kost je ook weinig voorbereiding.

Bron afbeelding in header: WeHeartit

Reacties (5)

 1. Jolien

  Leuke tips! Dit jaar ga ik voor een doosje pralines en een leuk kaartje, maar volgend jaar pak ik het ook eens wat creatiever aan 😀

 2. Manon

  Wat een super leuke tips!
  Manon recently posted…W7 – Cuticle & Nail Gel

 3. beautyforgirls

  Leuke tips, ik ga denk ik voor een ontbijten op bed.
  Liefs, xxxx

  1. Nadia

   Dat doe ik ook meestal wel haha, kan ze wel waarderen ( en mijn vader ook =P )
   Nadia recently posted…Moederdag gifts

 4. Jamie

  wauw goede tips!! x

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge