Mona Lisa is Staring Back

Ik kreeg van de week deze nagellak van de Ultimate Nudes collectie van Catrice.
De kleur die ik heb gekregen heet ‘#060 Mona Lisa is Staring Back’, weer erg origineel, we zijn niet anders gewend.

In totaal bestaat deze Ultimate Nude collectie uit zes nude kleurtjes; 010 Dance like a prima ballerina, 020 Cotton candy at Eiffel tower, 030 My café au lait at Notre Dame, 040 Petit four as dessert, 050 Moulin Rouge light en 060 Mona Lisa is staring back.
De flesjes zijn zoals we van Catrice gewend zijn, groot en rond, en ik vind de manier van de opdruk ook stijlvol eruit zien.


Er zit een beschadiging op mijn pinknagel, dit heeft niks met de nagellak te maken dus.

Deze lakjes zijn prima geschikt voor de moeilijke werkgever die nog steeds tegen leuke kleurtjes is, de nude lakjes zien er allemaal netjes, verzorgd en natuurlijk uit. Het mooie aan mijn lakje vind ik dat er toch een lichte shimmering in zit, dat vind ik altijd mooier dan een creamy lakje. Ik vond de lak wel erg dun en had niet gedacht dat deze goed zou dekken, maar de lakjes dekken toch goed in 2 á 3 laagjes, maar ik heb die van mij in 2 laagjes gelakt en hij blijft wel 3 á 4 dagen mooi zitten, zonder chips en bladeren.
Verder vind ik het echt de perfecte onderkleur voor een French Nails.

De Ultimate Nudies zijn te koop in de Kruidvat voor €2,49. Mooi prijsje vind ik zelf.

Houden jullie meer van kleur of zijn de Nudies echt wat voor jou?

Reacties (2)

  1. Jo-Janneke

    Ik heb deze kleur gekocht omdat ik er over had gelezen op je blog, en ik zocht een nude nagellak voor onder mijn franse nageltjes haha

  2. blogvanfem

    ziet er goed uit, mooie kleur!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge