Review Elysium Palette MUA xSunkissed

MUA Elysium Palette

Op Instagram liet ik mijn nieuwe liefde al aan jullie zien, maar inmiddels heb ik hem uitgeprobeerd, geswatcht en heb ik er een look mee gemaakt. Tijd om het Elysium Palette van MUA wat uitgebreider aan jullie te laten zien dus!

Ik zal meteen even zeggen dat ik niet weet of dit palette in Nederland verkrijgbaar is aangezien ik dit palette van het hoofdkantoor (Engeland) van MUA heb ontvangen. Maar wellicht komt het nog, of kun je het op je wishlist zetten als je een weekendje naar Londen gaat haha.

Elysium palette MUA xSunkissed

Het palette zelf had ik nog niet eens in handen gehad of ik vond hem al prachtig! Thanks to MUA heb ik hem kunnen toevoegen aan mijn stash en hij is nog mooier in het echt. ♥
De verpakking is van stevig plastic en op de bovenkant doorzichtig, daardoor weet je meteen welk palette en welke kleuren je hebt. Er zitten lichte en donkere kleurtjes in en zowel mat als shimmer. In plaats van een make-up kwastje zit er een dubbelzijdig potlood aan met een zwarte kant en een crème-kleurige kant. Je kunt dus vrij veel kanten op qua looks.

Elysium Palette MUA xSunkissed
De bovenstaande foto is met flits om de shimmer te laten zien.

ElysiumPalette MUA xSunkissed

De kleuren van links naar rechts en van boven naar beneden; Air (matte), Cherub, Charm (matte), Refine (matte), Entrance, Adore, Astral, Grace, Smoke (matte) & Seraphic.

Zelf combineer ik shimmers en matte kleuren graag met elkaar, maar zo zullen er ook meiden zijn die alles mat willen houden. Of alles shimmer.
De eerste twee kleurtjes zie je bijna niet op de swatch foto, vandaar dat ik er even een rondje omheen heb gezet. De tweede kleur, Cherub, zie je wel als je hem gebruikt. Het is namelijk een roze shimmer. De streepjes zijn van het potloodje wat je erbij krijgt.

Swatches Elysium MUA xSunkissed

Zoals jullie zien is de pigmentatie super! Ik vind de fall-out ook ontzettend meevallen, alleen Seraphic is wat poederiger. Ik heb ook een overdag-look gemaakt met dit palette, wat goed te doen was aangezien ik deze kleurtjes graag draag!

Ik gebruikte eerst Air als basis over mijn hele ooglid, daarna Cherub op mijn bewegende ooglid, daarna Grace in mijn arcadeboog en die blende ik heel erg weg. Daarna zette ik de arcadeboog opnieuw iets aan met de iets donkerdere Adore. Onder mijn oog zette ik een randje met Seraphic en ik tekende beide waterlijnen met de zwarte kant van het potloodje.

look MUA Elysium xSunkissed


Elysium Palette MUA xSunkissed

Voor mijn lippen gebruikte ik een lipstick die ook van MUA is, de review daarvan kun je hier lezen → MUA Lipstick

Volgens de site van MUA kost dit palette € 7,80 en mocht hij niet in de Kruidvat verkrijgbaar zijn kun je hem altijd bij MUA bestellen. MUA Elysium palette

Wat vinden jullie van deze beauty?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (13)

 1. Tessabd

  oehh wat mooi! hopelijk komt hij snel naar hier

  1. Nadia

   Ja hij is echt prachtig! Ben er heel blij mee

 2. Sara

  Wat een schitterend palette. Wauw. Onwijs mooie kleuren <3
  Sara recently posted…Macrolensje voor je smartphone

 3. Lotje

  Wat een prachtig palette! De kleuren staan ook heel mooi bij je haar! XX
  Lotje recently posted…Eyelook met BH Cosmetics Galaxy Chic!

  1. Nadia

   Ik gebruik ook graag dit soort kleuren =)
   Nadia recently posted…MUA Elysium Palette

 4. Mariëlle

  Oh wauw, hele mooie kleuren waar je een hele mooie look mee kunt maken :)
  Mariëlle recently posted…Review Dr. Hauschka oogbalsem

  1. Nadia

   Inderdaad!
   Nadia recently posted…MUA Elysium Palette

 5. Stella

  Wauw mooie kleurtjes, staan je ook erg goed! Ik heb nog geen producten van MUA maar de palettes spreken mij wel erg aan!
  Stella recently posted…New Hobby; Loom Knitting

  1. Nadia

   Dankjewel. Ik vind MUA een heel fijn merk en zeker voor de prijzen van de producten.
   Nadia recently posted…MUA Elysium Palette

 6. Miranda

  MUA heeft echt prachtige paletten, ik ben dol op MUA 😀
  Miranda recently posted…Instagram #61

 7. Ellen

  Oh zo’n mooi palette! Ik hoop dat het snel in de Kruidvat ligt!
  Ellen recently posted…My life besides blogging #1 Kerstmarkt, dessertbord, Primark

  1. Nadia

   Ja mooi he! Ik was ook super blij dat ik hem via het hoofdkantoor kreeg :)
   Nadia recently posted…MUA Elysium Palette

 8. Manon

  Wat een mooie kleuren heeft deze palette!
  Manon recently posted…Home Wax Moods van de Action

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge