MUA Ever after matte palette xSunkissed

MUA – Ever After Matte Palette

Zelf gebruik ik graag bruintinten en naturelle kleuren voor mijn ooglooks. Voor een daily look grijp ik ook niet snel naar kleurtjes met teveel shimmer. MUA heeft een palette die mijn interesse wekte. Naturelle kleurtjes en ook nog eens mat. Is dit mijn nieuwe liefde?

De eerste indruk is goed, ik vind het merk sowieso al leuk dus dat werkt ook een beetje mee. Het palette is stevig en het deksel is doorzichtig zodat je meteen weet welke kleurtjes erin zitten. Op de achterkant vind je de namenlijst van de kleurtjes en de naam van het palette; ‘Ever After – Matte Palette’. 

‘Create a variety of looks, from subtle & naturel to smokey & glam, with the ultimate matte eyeshadow palette. Mix and blend the 10 irresistible velvety shades of warm and cool tones, for a cashmere-soft finish’

MUA Ever after matte palette xSunkissed

MUA Ever after matte palette xSunkissed
Je zou volgens MUA dus alle kanten op kunnen met dit palette. Al vind ik dat bij een glam-look toch wat shimmers en glitters horen en die vind je niet in dit palette. De bovenste rij zijn de lichte kleurtjes en op de onderste rij vind je donkerdere tinten bruin en een blauwe kleur. Ook zit er een spons-applicator bij met twee kanten. Mocht je bijvoorbeeld geen kwasten bij je hebben kun je deze gebruiken, maar ik vind dat daar niet echt een mooie look mee te maken is. Persoonlijk.

MUA Ever after matte palette xSunkissed
Ik heb de kleurtjes voor jullie geswatcht en waar ik al een beetje bang voor was, de lichte kleurtjes zie je eigenlijk niet. Vandaar dat ik even cirkeltjes heb gezet om de swatches, zodat je weet waar je moet kijken haha.

MUA Ever after matte palette xSunkissed
Zoals jullie zien zijn er vier kleuren die echt goed zichtbaar zijn; Penny, Truffle, Fog en Smoke. Dan is Chino nog wel matig te zien, maar de lichte kleurtjes zie je niet op mijn lichte huid, wellicht als je een donkerdere huid hebt wel. De lichte kleurtjes kun je wel weer mooi gebruiken in de binnenste ooghoek en op je wenkbrauwbot, als een soort hightlighter. Alleen heb ik daar liever een lichte shimmer in.

Om terug te komen op de vraag die ik aan het begin stelde, nee dit is niet mijn nieuwe liefde, maar ik ben ook niet echt ontevreden. Van mij had de pigmentatie iets beter gemogen en ik vind de oogschaduw ietwat poederig, maar dit is natuurlijk te verhelpen door je kwast even af te tikken.

Het MUA Ever After Matte Palette is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en kost €7,49.

Wat vinden jullie van dit palette?

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (9)

 1. Evelien

  Looovely kleurtjes zijn dit!

 2. Mariëlle

  Mmm jammer dat ie niet wauw is, maar dan weet ik dat ik hem kan laten liggen!
  Mariëlle recently posted…Review: ELF eye primer sheer

 3. Anouk

  Jammer dat het pigment wat tegenvalt. De donkere kleurtjes zijn wel mooi!

  1. Nadia

   Ja hè. Maar je moet maar net een heel palette willen kopen voor 4 goede kleurtjes haha. Is ook weer een beetje zonde.
   Nadia recently posted…MUA – Ever After Matte Palette

 4. Mirne

  hmm, ik denk dat ik deze toch maar laat liggen. Jammer, ik had er echt meer van verwacht.
  Mirne recently posted…Rocky road – chocolade blokken

  1. Nadia

   Dat had ik ook een beetje, ben meestal ook heel enthousiast over MUA producten!
   Nadia recently posted…MUA – Ever After Matte Palette

 5. Eline

  Jammer dat de eerste paar kleurtjes op de huid zo op elkaar lijken. De donkerdere kleuren vind ik wel heel erg mooi!
  Eline recently posted…5 oktober | Definition of Madmen

  1. Nadia

   Wel een voordeel, als er 1 op is heb je er nog een paar hahaha. Maar nee, is inderdaad wat jammer.
   Nadia recently posted…MUA – Ever After Matte Palette

 6. Manon

  Wat een mooie palette !

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge