Nagelswatches Etos en ICI Paris

Ik heb 2 nieuwe lakjes van de Etos zomercollectie en 3 lakjes van de ONLY YOU lijn van ICI Paris. Etos introduceert een lijn met zomerproducten waarmee jij helemaal trendy mee voor de dag kunt komen. Op het terras, strand en op vakantie. Het Etos zomerassortiment bestaat uit accessoires, make-up en nagellak en ligt vanaf maandag 25 juni in de winkels. Ik heb 2 lakjes om te swatchen voor jullie, de rood/paarse is uit de Limited Editiom lijn en de gele is uit de Long Lasting lijn.Helaas doet Etos niet aan kleurnamen dus die kan ik jullie niet vertellen. De rood/paarse van Etos dekt in 1x al heel goed, voor het mooie heb ik hem wel een 2e laagje gegeven, maar dit was niet echt nodig. De kleur is mooi dieprood als je hem op je nagels draagt. In het flesje lijkt hij iets paarser. Hij glanst trouwens heel erg mooi. Een minpunt aan deze nagellak vind ik het ‘ouderwets’ smalle kwastje. Er zit 5ml in het flesje en hij kost €2,49. Deze lijn in vanaf vandaag verkrijgbaar. Ik vind het zelf leuk om in de zomer geel op mijn nagels te hebben, lekker vrolijk en zomers. Dit kleurtje is daar zeer geschikt voor, het geel springt van je nagels.Het is een mini flesje dus makkelijk om mee te nemen naar je vakantiebestemming. Ik denk dat er 2 of 3ml in zit. Ook dit kwastje is smal, maar met zo’n klein potje is dat niet zo gek. Hij dekt mooi in 2 laagjes. Dit lakje krijg je gratis bij een besteding van €15,- in de Etos en hij is er nog in 6 andere mooie kleuren. Dan de nagellak van de ICI Paris, ONLY YOU. Deze trendy & affordable nagellak is er in maar liefst 22 vaste kleuren, dus volop keuze. Bovendien zijn er 3 nagelverzorgingsproducten en per seizoen worden er 5 up-to-date trendkleuren uitgebracht. Voor deze zomer zijn dat: Banana Split, Acid Love, Pink Kiss, Wasabi en Miss Bikini. Ik heb de Banana Split en Wasabi om voor jullie te swatchen, ook heb ik de basecoat van dit merk. In het flesje vond ik dit Wasabi kleurtje een beetje een vreemd kleurtje, op mijn nagels werd hij wel wat helderder groen. Toch is het niet een kleurtje die ik in de zomer zou dragen denk ik. Het kwastje van de ONLY YOU lakjes is wel wat groter, dat heb ik liever omdat dat fijner lakt. Na 2 laagjes is deze groen mooi gedekt. Qua flesje moet je denken aan de Catrice flesjes, deze zijn dezelfde grootte. Er zit 10ml in en ze kosten €4,95 per stuk. Alleen verkrijgbaar bij ICI Paris. Weer een geel lakje, maar deze is wat zachter. Iets meer richting de pastelkleuren. Het vreemde was dat de substantie van Banana Split heel anders leek dan de Wasabi. Deze was na 2 laagjes nog niet mooi dekkend, wat streperig en leek zelfs een beetje kruimelig. Heel vreemd. Na 3 lagen was deze wel mooi, op de foto draag ik ook 3 laagjes. De lak blijft gemiddeld zitten, na 3,5 dag begon het te chippen. Alle 4 de lakjes, of met basecoat erbij 5, drogen vrij snel op.

Reacties (4)

 1. jessica

  Die groene vind ik juist wel heel mooi!

 2. Nadiaa

  Jaaa! Het weer doet het niet =(

 3. Lara

  Love the yellow! Laat me tenminste nog voelen dat het een beetje zomer is, zomer op mijn nagels.

 4. Littlefashiolista

  die gele heb ik ook en hij is erg mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge