Nails of the Day

Vandaag is Outdoor Stereo en heb ik gister samen met een vriendin onze nagels helemaal Outdoor-proof gemaakt! Ik heb voor ons allebei Konad plates gebruikt, bij haar nagels m82 en bij mezelf m35.

Ik heb als ondergrond Catrice – Miss Piggy Reload, daaroverheen de stipjes gestempeld in het wit, en daaroverheen de hartjes in het zwart. Op sommige plekjes heb ik de kleine hartjes extra gezet om ruimte op te vullen.

Over de topcoat heb ik nog Sally Hansen- Diamond gedaan voor de glitters.

Het glittert nogal in de zon, dus daarom is de foto niet heel geweldig.

Dit waren de nagels van mijn vriendin, die had ik ook gedaan;Zij had een witte Essence onderlaag, daaroverheen de zwarte bloemen+vlinder van plate M82 en dezelfde hartjes als mij, maar dan in het rood.

Al was ik eerst halverwege totaal niet tevreden met mijn eigen nagels, nu ze af zijn vind ik ze wel erg leuk. Ik vind ze trouwens allebei erg leuk geworden!

Reacties (5)

 1. Naomi

  Ik vind jouw nagel creaties altijd zo mooi ;D

 2. Anonymous

  Super leuk geworden! Ik ben jarloers

 3. Elien

  ziet er echt heel leuk uit! รถ

 4. Elke

  Ze zijn echt super leuk geworden! :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge