Nails of the Day – Colourblock

Soms heb ik zin om eens iets uit te proberen. Ik vind het leuk om te variƫren met mijn nagels, de ene keer gewoon roze en de andere keer neem ik de tijd en worden het bloemetjes en noem maar op. Dit keer heb ik een colourblock nail-art geprobeerd.

Je kunt dit op 2 manieren doen.-Je lakt je nagels in 1 kleur en plakt daarna plakband op je nagels en lakt dat vakje in een andere kleur.

Deze plakband werkte niet mooi, dus ik ben uit de losse hand vakjes gaan maken.Dat is dan ook meteen optie 2. En dan heb je dit als eindresultaat;

Ik heb de randjes niet netjes bijgewerkt, de nailart stond voor geen meter bij mijn kleding, dus na foto’s gemaakt te hebben is het er weer af gegaan. Hahaa. Ga jij dit ook proberen?

Reacties (8)

 1. Kim

  Ik vind het juist wel mooi!

 2. beautyforgirls

  Zulke nailarts vind ik altijd onwijs leuk :)
  Liefs, xxx

 3. Nadiaa

  Ahhh wat zo de Lady L! Ik had ook eens mijn nagels heel mooi gelakt met een oude lak, en die droogde niet. Heel jammer.

 4. Lady L.

  Ik heb het gedaan met 2kleuren. Ik had mijn nagels zo mooi gelakt, laten drogen zonder dat er een bult in zat, (ik was super blij). Toen pakte ik de plakband plakte die op mijn nagels, pakte mijn andere kleur, lakte het topje van mijn nagel, EN TOEN INEENS, die nagellak werd vies! Maar ik liet het toch half drogen, trok de plakband eraf en ik had nog nooit zo iets lelijk gezien :p Die nagellak was al heel oud en werd een ranzig goedje op mijn nagel, zonde want toen moest ik die nagel terug opnieuw lakken, en droogde die met bulten uiteraard. Ik was zo teleurgesteld :p Bij jou vind ik het nog mooi gelukt. x

 5. Shimmer-Pie

  Hihi leuk!
  Jammer dat je het er meteen weer afgehaald hebt!

 6. Amanda

  ziet er heel tof uit, is denk ik ook wel leuk in 3 versies van 1 kleur.

 7. Laura

  Erg gaaf effect en mooie kleuren combi!
  X

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge