Nails of the Day – Essence stampy

Soms móet ik echt een nailart, dan ga ik gewoon 3x mijn nagels overnieuw doen als ik het niet mooi vind. Gister was dat het geval, maar eindigde ik toch met deze cuteys! En ik vind ze zoooo mooi he! Ik loop er steeds naar te kijken.Als basis heb ik een licht roze Inglot lak, nummer 335 De hartjes en LOVE zijn stempels die bij de Essence stampyset horen. De plates van Essence zijn goed, maar de stampy die erbij zit is helemaal niks. Ik heb deze stempels dan ook gezet met mijn Konad stampy. Als finish heb ik er nog een subtiele Essence glitterlak over gedaan. Helemaal girly, totaly me! Wat vinden jullie van het eindresultaat? Geldt voor de Essence Stampy set + Inglot Nagellak

Reacties (7)

 1. Laralaurentia

  Die zijn echt mooi gelukt!

 2. lisa

  waaaauw, zoschattig

 3. sinnerbeauty

  Wauw, werken die stempels zo goed ?

 4. Sylvia

  Ontzettend mooi gedaan!

 5. Nadiaa

  Dankjewel! Ik vind de foto’s van Weheartit ook zo mooi, dus dankje voor het compliment haha

 6. beautyforgirls

  Wauw, deze nailart kan zo op weheartit. Prachtig.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge