Never go backwards.

Jullie kennen vast allemaal het budget make-up merk E.L.F. wat staat voor Eyes Lips Face wel.

Vanaf vandaag, 15 april, tot en met 17 april middernacht kunnen jullie nu 15% korting krijgen op de Studio line make-up van E.L.F., je gebruikt gewoon de code SPRING en voilá.

De E.L.F STUDIO lijn is een professionele schoonheidsproducten lijn, die binnen ieders bereik is.
Ze maakt mogelijk de make-up te verbeteren dankzij een voortdurende innovatie.

Dit zijn een aantal van de producten uit de E.L.F. Studio Line, let op, de prijzen zijn nog zonder de korting!

Contourblush & bronzing poeder

Breng het bronzingpoeder aan in de kuiltjes van de wangen en haal het kwastje langs de gezichtscontour voor een gezonde glans. Gebruik de blush op het bollere gedeelte voor een subtiele, gezonde gloed.
€3,50

Shimmer Palette

De lichte, romige tinten laten ogen, lippen en gezicht direct oplichten. Het geeft de huid een gezonde en natuurlijke glans. Combineer de kleuren naar hartenlust om uw eigen unieke look te creëren. Breng een kleine hoeveelheid aan op de gewenste plek en vervaag. De kleuren kunnen alleen of als basis voor uw verdere make-up gebruikt worden.
€3,50


Oogschaduw applicators, set van 12 stuks


Deze set van 12 oogschaduw applicators helpt u voor een ultra precieze make-up. Je kunt ze overal pakken en meenemen om je make-up de hele dag door te kunnen opfrissen ! De professionnele visagisten gebruiken deze applicators om oogschaduw aan te brengen (creme, poeder of mineraal)
€3,50

Voedende 2 in 1 gloss

Het binnenste kokertje van deze 2 in 1 gloss bevat een glanzende kleur en het buitenste een voedende, transparante gloss. Zo hydrateert u uw lippen met de vochtinbrengende bestanddelen terwijl u tegelijkertijd een prachtig kleurtje aanbrengt. Verrijkt met vitamine A en E, aloë vera en sheaboter.
Deze is er in 8 verschillende kleuren.
€3,50

Ik heb de bovenstaande producten niet zelf, maar ik ben wel bekend met E.L.F., ik ben altijd over alles tevreden geweest. Goeie service en je spullen worden goed verpakt.

Ga jij iets bestellen?

Bron foto’s en product tekst: eyeslipsface.nl

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge