New in – Tablet Sleeve + Filmpje

Sommige mensen hebben hun tablet gewoon open en onbeschermd ergens liggen. Ik doe dat echt niet, veel te bang dat er krassen op zouden komen. Zonde! Normaal zit hij in een dunner hoesje wat ook als standaard kan dienen, maar toch vond ik het fijner om ook een dikkere bescherming te hebben. Ik heb een nieuwe sleeve en die wil ik graag aan jullie laten zien.


Ik heb een unboxing en review filmpje opgenomen voor jullie.

Een sleeve is eigenlijk een soort tasje waar je je tablet in kunt opbergen, in tegenstelling tot het hoesje waar mijn tablet nu inzit, moet je hem eruit halen als je hem gebruikt.
De sleeve die ik nu heb is van wit nep-leer dat in een ruitjespatroon is gestikt, hij ziet er echt luxe uit. Stiekem willen we natuurlijk altijd en overal in stijl zijn, dus buiten kleding en sieraden moeten de gadgets als onze telefoon en tablet er ook stijlvol uitzien. De kwaliteit voelt goed aan, en hij is best dik. Je tablet zit goed en stijlvol beschermt dus!

Je kunt bij MobielBereikbaar.nl verschillende producten voor je telefoon of tablet kopen. De Tablet Sleeve die ik heb is de Krusell Avenyn Sleeve Wit, hij is er ook in zwart. Je kunt hem vinden bij de Samsung accessoires. Mijn sleeve kost €27,95 en ik had hem de volgende dag al in huis!

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Eva

    Prachtige tablet sleeve, past helemaal bij mijn stijl.

  2. Diana

    Ik zou denk ik voor zwart gaan, wit word zo snel vies. Hij is wel erg leuk!

  3. Lotte

    Hij is heel mooi inderdaad! Ik heb alleen ene mini haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge